Register
A password will be e-mailed to you.

Vi er på besøg hos Seeland International A/S, som er selskabet bag mærket Härkila.

Her kommer vi rundt i virksomheden og taler med personerne bag det kendte brand. Vi taler med den adm. direktør, internationale salgschef, designerne bag beklædning, fodtøj og jagtgrej samt lager- og servicechefen. Med filmen håber vi at kunne give et indblik i virksomheden og nogle af de personer, som er med til at gøre Härkila til det mærke det er.

Produkterne gennemgår en lang proces fra ide til færdigt produkt. Typisk tager den proces 2 år med flere bruttotyper undervejs og andre gange går der helt op til 4 år.

Hvorfor lægger Härkila i det prisniveau? Hvad bliver det næste ”sort” inden for jagttøj? Vil der komme mere jagtgrej fra Härkila i fremtiden? Hvordan udvikles en sko/støvle? Er en sko ikke bare en sko? Hvor meget af omsætningen udgør Härkila mærket? Hvilket land klager mest? Det er blot et udvalg af de spørgsmål vi får svar på filmen.

4 Responses

 1. Anders Lins

  God film. I burde kigge lidt på lyden. Baggrundsmusikken er irriterende høj sammenlignet med stemmerne.

  Svar
  • Nikolaj Brandt

   Hej Anders,

   Jeg glad for du synes godt om filmen.

   Og tusind tak for din tilbagemelding, det er dejligt at få oplyst om ting vi kan gøre bedre i vores film. Det er med til at udvikle os samt gøre vores film endnu bedre 🙂

   Mvh.
   Nikolaj

   Svar
  • Claes200

   Hej Peter, tak for de pæne ord! Det glæder os du kan lide det og vi vil absolut fortsætte med at lave forskellige film til jægere og omkring jagt 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.