Register
A password will be e-mailed to you.

Det legendariske amerikanske jagttøjmærke SITKA Gear kommer til Europa – og de starter i Danmark. SITKA Gear er et brand som er kendt for at sætte nye standarder for innovation og kvalitet på outdoor markedet. Men hvor kompromisløse jægere tidligere skulle skaffe det eksklusive tøj for USA, kan det nu endelig købes i Europa. De første danske butikker har allerede underskrevet forhandler aftaler, og står klar til at tilbyde SITKA Gear inden jul.

Jagtudrustning med brugeren i fokus

Historien om SITKA Gear er historien om dedikerede jægeres søgen efter nye udfordringer, og glæden ved at dele viden og lidenskab med andre. Det eksklusive mærke blev startet af en gruppe bjergjægere, og hele filosofien bag SITKA Gear bygger på, at jægere og outdoors entusiaster, aldrig bør gå på kompromis med deres idealer eller udstyr.
Idag er mærket ejet af WL GORE & Associates, men den tætte kontakt til brugerne er stadig kerne i produktionen, fra start til slut. SITKA Gear s hold af hardcore jægere, de såkaldte Athletes, er tæt involveret i udviklingen og efterprøvningen af alle produkter inden de kommer på markedet. Og på de sociale medier og forums, deler dedikerede brugere; SITKA Gear Fanatics, erfaringer, historier og oplevelser, om hvordan de hver især anvender SITKA Gear, som en central del af deres jagtudrustning.

Et system der giver frihed

Det kompromisløse krav om kvalitet, kombineret med nytænkning af materialer og brugerdrevet innovation, betyder at SITKA Gear adskiller sig radikalt fra andre producenter af outdoorudstyr. Hvor andre mærker har kollektioner, der skiftes fra år til år, bygger SITKA Gear på et “lag-på-lag” system, hvor hvert stykke tøj udfylder en specifik funktion. På den måde kan den individuelle jæger selv optimere sit grej til vejrforhold og jagtform, så man kan få mere ud af sin tid i naturen.

Videnskabeligt baseret camouflage

SITKA Gear anvender kun signaturcamouflagen Gore Optifade. Gore Optifade er en digital camouflage, der som det eneste på markedet, er udviklet på baggrund af videnskabelige studier af hvordan vildtet reelt ser. Optifade bygger på to forskellige synsplaner; et mikro- og et makromønster, der overlapper hinanden, og sikre at camouflagen virker, både på langt og på kort hold. Camouflagen er gennemtestet og godkendt af både bue- og riffeljægere i hele verden.

Et dansk Scoop

WLGORE & Associates har udpeget den Danske virksomhed Damasec Wear som distributør. Danske Damasec Wear er blevet udpeget til at repræsentere SITKA Gear i Norden og Baltikum, samt at supportere andre markeder i udviklingen i Europa. Kendere i branchen anser det, som intet mindre end et scoop, at en Dansk virksomhed bliver pionere og lancere et så eftertragtet mærke fra den store Amerikanske virksomhed Gore.

Vi har igennem længere tid ført samtaler med SITKA Gear om at få dem til Europa, og blive deres første samarbejdspartner på markedet. Vi er derfor meget stolte over at det nu er lykkedes os, at indgå denne aftale og blive pionerer for et så stort mærke” udtaler Dan Hyllested, Salgschef hos Damasec Wear

For yderligere informationer kan Salgschef Dan Hyllested kontaktes på telefon 2713 2511 eller mail dh@damasec.com eller se mere på sitkagear.com

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj