Register
A password will be e-mailed to you.

I denne film gennemgår vi jagttøj og jagtbeklædning sammen med Carsten Grølsted, som er beklædningsekspert hos Våbensmeden.dk.

Han fortæller hvordan jagttøjet skal sammensættes med hensyn til inder-, mellem- og yderbeklædning, og vi ser på forskellige produkter fra forskellige producenter som fx Harkilä, Pinewood, Woodline og Beretta.

Hvorfor er prisforskellen på jakker stor, når jakkerne umiddelbart ser ens ud? 
Se filmen og få forklaringen samt hør mere om søjletryk og de forskellige membrantyper, som fx LTD liner og Z liner. Derudover ser vi nærmere på camouflagetøj, skjorter, jagthandsker, jagthatte mv.

Hvis du “Subscriber” til vores kanal på Youtube, får du automatisk besked om nye film – så går du ikke glip af de mange andre gratis jagtfilm, som løbende udkommer.

Kan du lide det du ser, så giv os en LIKE, så vi kan fortsætte med at lave GRATIS jagtvideoer!

Filmen præsenteres i samarbejde med Fiskeri.nu – Lystfiskeri i Danmark og Putandtake.info – Komplet oversigt over alle Put & Take søer i Danmark

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj