Register
A password will be e-mailed to you.
Ødelagt jagtgevær

En fin fortjeneste på en af mine dejlige jagter med geværet. Billedet har ingen direkte betydning for teksten.

Hej alle jægere!

Her til aften var jeg på skydebanen for at indstille armen til på søndag, hvor der kommer krig i luften i Uldum kær. Jeg havde en fin serie skud, ikke noget at prale af, men det var nu okay taget i betragtning at det er 4 måneder siden jeg sidst havde jernet ude (til de interesserede, 18 duer ud af 24 skud).

Ved det allersidste skud, sker det, som enhver jæger frygter mest, men som vi alle ved kommer på et eller andet tidspunkt. Skæftet flækker! Lige bag låsekassen, flækker træet, og et godt stykke ned ad skæftet. Utroligt uheldigt, men taget det hele i betragtning, har den haft en god levetid – indtil videre. Det er et arvestykke, fra min bedstefar som gik bort for en 10-11 år siden snart, en 12’er, Baikal O/U som kan dateres tilbage til midten af 1960’erne.

Nu er det ikke fordi jeg mangler et gevær til på søndag, men jeg vil meget gerne høre, hvad I ville gøre hvis I stod i min situation. Kan det limes? Skrues sammen måske? Jeg har ikke meget erfaring med denne slags situation, så hjælp er meget velkommen!
Husk på, den har skyhøj affektionsværdi, og det er det eneste jeg har tilbage efter min bedstefar, og min bedste barndomsven, gik bort.

Alle former for hjælp og gode tips og tricks er velkomne, bare skyd løs!

Når alt dette så er sagt, ønskes alle knæk & bræk fremover herfra.
– Kasper

 

About The Author

Foretrukne jagtformer: Andejagt, Bukkejagt, Drivjagt, Duejagt, Haglbøssejagt, Klapjagt, Riffeljagt og Rævejagt Foretrukne jagtvåben: Haglgevær, Jagtriffel, Salonriffel Jagthund: Anden Nyligt blevet 16, og tog mit jagttegn gennem vinterperioden i delvist Klovborg Jagtforening og Grejs/Holtum Jagtforening. Jagt er ikke nyt for mig, det ligger til familien. Dog har jeg ikke været af sted så tit. Vi har hund i familien, en brun labrador der er en meget god familiehund, men også helt fin på jagt. Hun har været med på andejagt 3-4 gange, og apporterer fint due, fasan, and m.m.Det ligger i generne, da moderen til hunden (også kaldet Cocio =) ) er min onkels hund, som har brugt sin hund til jagt de sidste 3-4 år. Jeg elsker at gå på jagt. Ikke fordi jeg synes det er sjovt at skyde, men også for at se nye aspekter af naturen, som ikke alle "almindelige" mennesker får at se hver weekend i jagttiden ;)

Related Posts

6 Responses

 1. Brian Andersen

  hey Kasper. hlt klart du kan lime det sammen igen. god 2 komponet lim og det vil sikke være stærker end før. er det dog helt umuligt ville jeg hvis jeg var dig ringe til anders fra A.H Larsen ved Århus. jeg ved han har næsten lige fået 4 rammer med våben dele af rigtig mange slags og jeg vil næsten tro han måske har en ny liggende du kan da prøve. og /ellers har han tilbud på hagl våben med 50% så…

  http://www.ahlarsen.dk/forside/

  Hilsen og knæk og bræk

  Brian

  Svar
 2. Nikolaj Brandt

  Tak for ordene folkens, altid rart at der er nogen der føler lysten til at hjælpe andre – godt at se!
  Knæk og bræk d. 1/7!
  Mvh. Kasper

  Svar
 3. Nikolaj Brandt

  Det er som du skriver, utroligt ærgeligt. Jeg ville sætte nyt skæfte på, og så hænge det gamle på trofæ væggen til minde om din bedstefar. På den måde har du både mindet i stuen og ved mosen.

  Svar
 4. Nikolaj Brandt

  hej kasper , har set at bøssemager erik drøssige i sjørup lave en flækket skæfte , så det ikke kunne ses. bøssemager n.p. nilsen i vildbjerg kan også gører det. god fornøjelse, og knæk og bræk på søndag mvh michael

  Svar
 5. Nikolaj Brandt

  Den her billige russer har nedlagt flere ænder end jeg nogensinde kommer til at spise resten af mit liv 😉 Men tak for det Jørgen, jeg ser på det 🙂

  Svar
 6. Nikolaj Brandt

  Hej Kasper.har selv været ude for det samme ringede mange steder ingen hjælp det er jo bare en billig Russer.Men K-O Skov i Bording er helt sikker behjælpelig. Jørgen

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj