Register
A password will be e-mailed to you.

Hver fredag kl. 12.00 – gennem hele december måned – trækker vi lod om en signeret udgave af bogen “Jagtrejsefeber“.

For at deltage i ugens lodtrækning, skal du skrive dit svar på nedenstående spørgsmål i kommentarfeltet lidt længere nede på siden.

Hvilken vildtart i verden drømmer du om at nedlægge, og hvorfor?

Vinderen offentliggøres her på siden fredag den 13. december 2013 kl. 12.00

Introduktionsfilm til bogen

*Personer med tilknytning eller andre relationer til Jægernes Magasin kan ikke deltage.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

19 Responses

 1. Evan Miklasz-Pedersen

  Min drøm er en god Kronhjort eller Dåhjort, gerne Dansk eller Svensk.
  Når jeg har siddet en aften og hørt den brøle, kan jeg blive helt salig, ved tanken om at nedlægge den, når den igen har fået, sin “Kampvægten” igen og brunstsmagen ud af køddet. Det må vel lykkedes en dag.

  Evan

  Svar
 2. Jette Christiansen

  Jeg er ikke jæger. Til gengæld har min mand været jæger stort set hele sit liv og ønsker sig virkelig at komme på en jagtrejse. Jeg ved ikke hvilket dyr han helst vil nedlægge . Men jeg ved det ikke er rovdyr som bjørn, puma eller løve. Har dog hørt så meget efter diskussionerne med jagtkammeraterne at jeg ved vildsvin eller antilope har været nævnt. Jeg har besluttet, at gi’ ham et tilskud til en rejse i julegave, så en rejsebog ville da være en god ekstra gave.

  Svar
 3. Claus Andersen

  Mit næste store ønske er en kronhjorte, +10kg.
  Den kommer formentlig til at “snakke” Ungarsk, men Argentina er også et godt bud..
  Skal nok lige spare sammen et par år mere.
  God jul til alle

  Svar
 4. perstorm

  En grågås. Ingen fancy storvildts-jæger drømme her….
  Er ny-jæger og ser frem til første gang jeg skal prøve kræfter med gåsejagtens kunst.
  Glæder mig meget til den dag det lykkes at:
  – sætte det gode skud
  – se fuglen klappe sammen
  – og høre BUMPET når 4-5 kg. fugl “styrter ned” fra himlen.

  (… drømmer egentlig også om at nedlægge et vildsvin – men det må komme senere)

  Svar
 5. Anders Odaq Godbersen

  Jeg går med en drøm i maven om at nedlægge et rensdyr i Grønland. Denne drøm har bund i at jeg er har 1/4 grøndlandsk blod i årene og stadigvæk har lidt familie tilbage deroppe. Jeg har, fra familie og venner, hørt meget om denne form for jagt, da den stiller store krav til skydefærdigheder i fjeldene, tålmodighed og ikke mindst konditionen. Jeg går meget op i at jagt skal stille krav og skabe udfordringer for jægeren, samt at give ham/hende en følelse af værdsættelse. Værdsættelsen kan være over for sig selv, eller måske endda over for en familie hvortil man har skaffet mad på bordet, sådan som det er i Grøndland.
  At sejle i en jolle ind i en fjord, vandre omkring 10 km ind i fjeldene for måske at nedlægge et rensdyr, hvorefter det skal pateres, flås og transporteres de 10 km tilbage til jollen, er min drøm.

  Svar
 6. Peter Strand

  Jeg ønsker at pursche en kudutyr i Afrika, og gerne med recurvebue som Jørn Folner.
  Har skudt waterbuck,zebra og impala med min compoundbue , men var så fascineret af kuduen Afrikas grå spøgelse, de stod utroligt mange steder hvor man ikke ventede at se dem og de kamuflerer utroligt i bushen. At få mulighed for en pursch i brunsten på en kudutyr, står højest på min ønskeliste. Næste stop er dog Grønland i eftersommeren, så må vi se hvad der findes bag fjeldene deroppe 🙂

  Svar
 7. Renne

  Sad i September i en mørk skov i Polen efter et vildsvin. 100 meter fra mig og guiden’s hochsitz begynder så en eftersigende “mega” hjort at brøle. Den dag i dag er jeg overrasket over at der ikke var nogen der hørte brølet herhjemme i Danmark, for det er en af de største lyde jeg nogensinde har hørt.

  Så en stor kronhjort i Polen må være mit svar.

  Svar
 8. Lars Andersen

  Zebra!

  Min kone har altid ønsket sig et skind af en zebra til placering foran pejsen – eneste krav er at det skal være fra Afrika og “selvskudt” – så i den gode sags tjeneste melder jeg mig gladeligt til denne opgave:-)

  Svar
 9. Frederik Dalum

  Jeg vil rigtigt gerne skyde en Ibex, gerne i et post-Soviet-land. Jeg tror at det kunne være en hård men spændende rejse at komme på, med et flot resultat.

  Svar
 10. Anders Søgaard-Hansen

  Sortbjørn i Canada

  Er vildt fascineret af den Nordamerikanske natur, og synes især at bjørnejagt kunne være en fantastisk oplevelse. Og sådan et skind fra en sortbjørn ville gøre sig rigtig godt foran lænestolen i “herreværelset”, så man ikke får kolde tæer.

  Svar
 11. Frederik Secher

  Min store drøm er, at skyde råbuk i en af verdens vildeste jagtmarker; Skotland.

  De flotte enge og den store udfordring, vil gøre det ENORMT spændende og udfordrende at komme på jagt i dette mekka af vild og flot natur.
  Derudover er råvildet, for mig, en af verdens smukkeste og mest elegante dyr. Derfor råvbukken !

  Svar
 12. brian jensen

  jeg er ikke kommet så meget rundt på jagt så jeg kunne godt tænke mig at starte med en dansk kronhjort gerne en af de større.

  Svar
 13. John Anker

  Stor kronhjort….
  Den mest spændende jagt jeg kunne forstille mig, ville være brunstjagt på en stor kapital kronhjort. Spændingen ved at høre den brøle, for derefter at forsøge at komme på skudhold, ville for mig være det største.
  I hvilket land ville være uden betydning.

  Svar
 14. Súsanna Vang Møller

  Hvert enkelt dyr har sin historie og øjeblik.

  Men drømmer om en Sabel antilope. Et fantastisk flot dyr med helt vildt specielle karakterer.

  Er begyndt at spare sammen

  Svar
 15. tove ditlevsen

  Zebra !!!

  I 2009 var min Sydafrika tur bestilt og betalt
  Jeg fik cancer, kom i hård behandling og måtte melde fra 3 uger før afgang
  – jeg havde simpelthen hverken kræfter til at skydetræne eller kræfter til at tage afsted

  Jeg har styrken nu – er cancer-fri
  …. so zebra – here I come 🙂

  Svar
 16. Ulrik Ørskov

  En Himalayan Tahrbull i vinterdragt med buen i New Zealand. Det er klart en af de mest tiltrækkende for mig lige nu. Et så majestætisk dyr, i så vilde og hårde omgivelser. Det fysisk krævende element gør det endnu mere spændende, og succesen blot endnu federe.
  Samtidig kan det gøres for få penge, og gør at økonomien ikke har indflydelse ens jagtoplevelse.

  Det kan tage lang tid, men rejsen til målet er det vigtigste!

  Svar
 17. Rune Lund

  Jeg drømmer om en brunbjørn i Canada, det har været en stor drøm for mig siden jeg var på besøg ved min familie i Vancouver for mange år siden.
  Det er stort imponerende dyr der lever hvor der kræves meget af jægeren.
  Mvh Rune Lund

  Svar
 18. Jesper Frederiksen

  Jeg er egentlig ganske beskeden og kan godt nøjes med at nedlægge en dansk vildart, nemlig en muflonvædder.

  Jeg synes der er noget specielt over denne dyreart, og det er sådan lidt en vildtart der ikke rigtig passer ind i Danmark. Den er al for eksotisk, måske derfor den fascinerer mig. Vilde dog gerne skyde den på den frie vildtbane og ikke i en dyrehave, hvor e kun lever i Danmark.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj