Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtrejsefeber er skrevet af fem meget berejste danske jægere, og bogen guider dig igennem udvalgte jagter på samtlige seks kontinenter, hvor det er muligt at gå på jagt.

Bogen er bygget op af levende jagtberetninger efterfulgt af utallige farvekodede faktabokse med brugbar information, der kan være til glæde for den rejsende jæger.

Med udgangspunkt i fakta vil det i nogle tilfælde være muligt for læseren helt eller delvist at arrangere en jagtrejse direkte på et specifikt revir, hos en nævnt outfitter eller helt på egen hånd via “links” og hjemmesider.

Jagtrejsefeber er det nærmeste, du kommer fleksibiliteten på Internet, samtidig med at du beholder bogens hygge og gaveværdi!!

Fakta kommer blandt andet omkring relevante organisationer, etik og moral. Og så giver de – i samspil med bogens direkte vejledninger til eventyreren, der selv vil arrangere – også læseren viden om de risici, der er forbundet med selvgjorte arrangementer.

Jagtrejsefeber er på 253 sider, den er indbundet i hardcover med print og præsenterer over 130 professionelle hel- og halvsides foto fra 11 forskellige lande på seks kontinenter: Sydafrika, Kirgisistan, Skotland, Sverige, Spanien, British Columbia, Grønland, Yukon, Australien, New Zealand og Argentina …

Jagtrejsefeber jagtbog

Forfatterne:

Claus Ballisager
Har gennem de sidste 15 år arbejdet flere måneder om året hos outfittere i klodens sidste rigtige vildmark, Alaska. De senere år har han med sit kamera fulgt trofæjægere på jagt på meget udfordrende destinationer og således også i denne bog, hvor han tager læseren med på jagt i Spaniens solrige bjerge.

Erik Hahn Pedersen
Er direktør for Diana Jagtrejser og har været på jagt på utallige destinationer. Mange vil kende Erik særdeles godt fra de mange Hunters Video-produktioner, han har deltaget i, ligesom han er kendt for sin enorme passion for og erfaring med jagt på kapitale råbukke. En passion, han også i denne bog behandler kompetent.

Jens Kjær Knudsen
Opgav en lovende karriere som elitesvømmer for at kunne gå på jagt. Han er i dag en af landets mest erfarne trofæjægere med over 120 forskellige arter på væggen i jagtstuen. Jens er formand for Nordisk Safari Klub og deler i bogen ud af sin viden om jagt på tre af klodens kontinenter: Oceanien, Sydamerika og Nordamerika.

Jørn Folner
Er buejæger og har i lange perioder levet af det vildt, han kunne nedlægge på sine vildmarksture rundt om i verden. Jørn jager næsten udelukkende med traditionel bue og fortæller i Jagtrejsefeber om en buejagt efter kudu i Sydafrika.

Thomas Lindy Nissen
Rejser med kamera, pen og jagtvåben tre måneder om året. Han er freelance jagtguide i Grønland og fortæller blandt andet om jagt i Grønland. Han beretter også om andre store passioner såsom bjergjagt i Kirgisistan og jagt arrangeret helt på egen hånd i New Zealand.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj