Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtmarked

Er der bebov for et nyt online jagtmarked? Din stemme hjælper os til at træffe den rigtige beslutning. Foto emzepe, Flickr.


Vi er ved at udføre en større modernisering og opdatering af Jægernes Magasin. Det hele sker ”bagved”, og dit daglige brug af Jægernes Magasin påvirkes derfor ikke.

Vi planlægger at oprette et jagtmarked, hvor du kan du sælge, købe og bytte jagtrelaterede produkter, ydelser og services med andre jægere. Der vil være mulighed for at vise billeder og video i forbindelse med annoncen. Det hele er naturligvis gratis at anvende – både for private og erhvervsdrivende.

Men inden vi begynder at ”opbygge” hele systemet (det er et rigtig stort arbejde), vil vi gerne høre din mening.

Er der brug for et gratis jagtmarked på Jægernes Magasin?

[poll id=”2″]

Har du en god ide til en funktion eller andet, som vil være aktuelt for et nyt kommende jagtmarked, så fortæl os det endelig i kommentarfeltet herunder.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

16 Responses

 1. peter c.

  JA,da jeg synes at der er for mangen sider og APP,hvis man vil køben eller sælger noget.

  Svar
 2. Preben Overgaard.

  Ja helt afgjort en god ide.
  Med alt det nyest i forgrunden når man klikke ind.
  Kom igang.

  Svar
 3. Ronny Kristensen

  Jeg vil mene det er en meget god ide, måske kunne den osse have en auktions side, jeg handlede på den der var for år tilbage, og det var ikke en dårlig oplevelse. Mvh Ronny

  Svar
 4. Steffen B. Jørgensen

  Jeg er ikke i tvivl om, at der er et behov for en on-line markedsplads for jagt m.v. Om det kommer til at virke er nok især afhængig af, at der er meget trafik og der en praktisk og troværdig måde at håndetere betaling på.

  Svar
  • Nikolaj Brandt

   Hej Steffen,

   Tak for din tilbagemelding. Vi er enige at trafikken er en forudsætning for at få gang i markedet, og vi vil hvad vi kan. Tanken vedr. betaling er at den ikke foregå gennem jagtmarkedet, men afklares direkte mellem de handlende. Vi formidler blot kontakten.

   God weekend.
   Nikolaj & Claus.

   Svar
 5. Karsten Jensen

  Afgjort… Jeg har problemer med at bruge jagtmarkedet på netnatur, da jeg sælger mine egne håndlavede knive… Jeg er førtidspensionist og har ikke råd til at betale for annoncer. Netnatur mener dog, at jeg er erhvervsdrivende, selvom overskuddet på knivene ikke kan dække annonceudgifterne. Jeg er heller ikke momspligtig, så jeg befinder mig i en “gråzone”. Et nyt gratis jagtmarked vil være super!

  Svar
  • Nikolaj Brandt

   Hej Karsten,

   Tak for din tilbagemelding. Ideen er netop, at alle skal have glæde af det er gratis. Erhvervsdrivende, personer som dig i gråzonen, eller private kan alle have noget at tilbyde hinanden.
   God weekend.

   Mvh.
   Nikolaj & Claus.

   Svar
 6. Peter

  Hej,

  Det kommer helt an på om kvaliteten og brugbarheden er i orden. Nærmeste konkurrenter vil være FB, DBA og GoG.

  FB er nok det bedste lige nu, hvor der postes mange ting og det er nemt at besvare spørgsmål, men til gengæld er det rodet at søge i og mange annoncer bliver liggende efter salg osv. Så det er mest et her og nu tilbud og ikke værd at søge i. Det kan DBA og GoG til gengæld gøre bedre.
  Så efter min mening skal i lave noget der er så nemt som FB (evt. bruge FB login?), men så nemt (nemmere) at sortere i som GoG og DBA. Evt. målrette lidt til jægergenstande, så man ved salg får relevante felter smidt i hovedet så alt huskes.

  Ofte husker sælgerne på både FB og GoG/DBA ikke at få skrevet det hele med som detaljer om våben, alder, præcist mærke osv. Det kunne måske gøres nememre og bedre?

  Svar
  • Peter

   Med det ment, at gør I det ikke bedre end FB, GoG eller DBA, er der ikke noget behov for at I laver sådan en side. Så er der bare flere steder at rode rundt og oftest i samme reklamer. Derfor har jeg stemt “ja, måske”.

   Optimalt ville være, at I tager alt SERIØST trafik fra FB, DBA og GoG så man som jæger kun skal søge et sted og det så bliver nememre og mere detaljeret. Og så kan dem der sælger pusterør og slangebøsser godt beholde GoG 😉

   Svar
   • Nikolaj Brandt

    Hej Peter,

    Vi vil meget gerne tage trafikken fra FB, DBA og GoG, ingen tvivl om det. Og opretter vi et jagtmarked, vil vi også gå aktivt ind i det, men vi kommer nok ikke til at tage markedsandele fra dem. De har helt andre ressoucer end os.

    Super med dine input, det er præcis sådanne der vil gøre markedet mere brugervenlig fra starten.

    Ha en super weeekend.

    Mvh.

    Nikolaj & Claus

 7. RB

  Tja, måske, var mit svar.

  Begrundet i min fornemmelse af, at der ikke er nok trafik. Nu er jeg så en der godt kan finde på at reagere på noget på siden.
  Til gengæld synes jeg at der i diskussionen af de diverse emner ikke er meget respons hvis jeg sammenligner det med andre sider jeg bruger.
  Og nu ved jeg godt at det nemmeste man kan gøre er at levere kritik (noget jeg er dygtigt til 😉 ), men når man giver kritik er det nogle gange også en godt ide at komme med noget konstruktivt. Det er mere besværligt 😉

  Men en ide der måske kan genere mere trafik, eller unikke besøg er at lave siden sådan at de nyeste emner dykker op når man kommer på siden. Jeg oplever det som en ulempe at der kommer mange gamle emner. Og undskyld mig, men det gør at jeg klikker videre til andre sider eller lukker computeren. Grov sagt.
  Ikke noget dårlig kommentar på indholdet af artikler, de er såmænd helt okidoki.

  Svar
  • Nikolaj Brandt

   Hej RB,

   Tusind tak for kommentar. Sådanne konstruktive tilbagemeldinger er vi altid glade for, de hjælper os til at blive endnu bedre.

   En af de ting der bliver ændret på det nye, er netop at fokus fjernes mere fra de “gamle nyheder”, og flyttes til nye.

   Vi så også gerne der var flere folk der smed en kommentar og deltog i debatterne, men meget af denne debat oplever vi i dag sker på de sociale medier og i mindre grad på de sider der generer nyhederne. Det er også et af vores forbedringspunkter vi arbejder på, og har du gode råd, så hører vi meget gerne. 🙂

   Vi har bl.a. fjernet at man skal være bruger for at kommentere samt lagt en Quick kommentaering i sidebaren på relevante og aktuelle emner.

   Og vi er super glade for din deltagelse!
   Du må have en super weekend.

   Mvh.
   Nikolaj & Claus.

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj