Register
A password will be e-mailed to you.

Rømø er den sydligste af de danske vadehavsøer og øen rummer et rigt fugleliv. Naturen består af vader, marsk, sandstrand, klitter, klithede, plantager, strandenge og  søer og det meget forskellige natur på et lille område, har stor betydning for mange forskellige slags andefugle og vadefugle derudover yngler sjældne fuglearter på øen, som fx den hvidbrystede præstekrave.

Nu har det rige fugleliv fået endnu en fjende, nemlig mårhunden. Der har gennem det sidste års tid været ubekræftede observationer af mårhund på øen, men det blev bekræftet for et par uger siden, da en trafikdræbt mårhundehvalp blev fundet. Mårhunden kan gøre stor skade på fuglelivet, hvis den når at etablere sig på øen.

Derfor er der netop blevet udsat en judas-mårhund på øen, som skal hjælpe med at finde frem til sine artsfæller så de kan fanges og aflives.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj