Register
A password will be e-mailed to you.

Som rigtig mange ved, producerer vi film om jagt. Et af de spørgsmål vi ofte stiller os selv når vi redigerer film er, hvor lang tid skal/bør jagtfilmen være?

Vi lader os normalt ikke begrænse at et bestemt antal minutter, men fokuserer mere på at fortælle hele historien om det pågældende jagtemne, herunder flotte billeder og videoklip, men er det den rigtige måde vi prioriterer på?

Youtube, Facebook eller Vimeo?

På nuværende tidspunkt poster vi stort set kun vores film på YouTube og en gang i mellem på Vimeo, men er det den rigtige måde vi prioriterer på? Det vil vi også rigtig gerne høre din mening om. Hvilken tjeneste foretrækker du at se dine jagtfilm på?

Vi håber du vil bruge 2-3 sekunder på at afgive din stemme og hjælpe os med at gøre vores film endnu bedre.

[poll id=”5″]

Du er også meget velkommen til at skrive en uddybende kommentar herunder.

På forhånd tak.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

9 Responses

 1. Bo Andersen

  længden burde være underordnet, alt afhængig af indhold. der må ikke være formange gentagelser i en film som ser en anden dansk tv station gør de kan vise det samme klip op til 3 – 4 gang og det ligner bare opfyld på de ca 25-30 min de viser film så heller lave den kortere 🙂 man kan sagtens lave god fyld i en natur film

  Svar
 2. Nikolaj Brandt

  Hej Steensen,

  Jeg har lige dobbeltkontrolleret indstillingerne, og de var ved en fejl sat til at det kun var muligt at svare på ét spørgsmål. Selvfølgelig skal det være muligt at vælge mindst to valgmuligheder, når der nu spørges til to spørgsmål. Det beklager jeg rigtig meget, og indstillingerne er nu rettet.

  Rigtig god dag.
  Mvh.
  Nikolaj

  Svar
 3. Susanne K. Frederiksen

  Jeg syntes det havde været optimalt med 2 spørgsmål.

  1) Hvor lang tid er optimalt for dig at se jagtfilm?
  2) Hvor ser du dine jagtfilm?

  Svar
  • Nikolaj Brandt

   Hej Susanne,

   Vores erfaring er, at folk nemmere deltager i sådanne afstemminger, når der blot kan trykkes på et par valgmuligheder frem for at skrive en kommentar.

   Det er baggrunden 🙂

   Rigtig god aften.

   Mvh.
   Nikolaj

   Svar
   • Steensen

    Hej Nikolaj
    Meget muligt det er nemmere at få folk til at deltage. Det giver bare ikke et retvisende billede, hvis ikke man kan svare på de to spørgsmål der reelt er. Der skulle så nok ha’ været mulighed for at vælge mere end et svar.
    Mvh
    Steensen

 4. R. Boers

  Længde af film er total underordnet. Det handler om indhold, budskabet.

  Har man et emne der ikke har meget på sig, kort.
  Har man et emne hvor man kan gå i dybten med noget, længere. Men pas på at det ikke bliver for kedeligt.

  Svar
  • Nikolaj Brandt

   Hej Boers,

   Jeg er i princippet enig med dig i, at længden burde være underordnet, alt afhængig af indhold. Men det er ikke sikkert alle er enige og derfor valgte at vi spørge vores seere 🙂
   Det kunne være der var nogen, som blev “skræmt” af en film på fx 50 minutters varighed.

   Tak for din kommentar, og rigtig god aften.

   Mvh.

   Nikolaj

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj