Register
A password will be e-mailed to you.

Forlængelse af skæfte – haglbøsse

Fora Jagtudstyr & Jagtvåben Forlængelse af skæfte – haglbøsse
Fora Jagtudstyr & Jagtvåben Forlængelse af skæfte – haglbøsse
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10719
  Easineddy
  2 Indlæg

  Hej.

  Jeg har for nylig taget jagttegn og har derfor også anskaffet mig et haglgevær. Har indtil videre været en snes gange på skydebanen med nogle bekendte – ud fra deres erfaringen og deres observation af mig mener de jeg skal have forlænget skæftet således det passer 100% til mig. Jeg har fundet en våbensmed tæt på mig, men ærlig talt koster det et sted mellem 1000-1500,- hvilket svare til 1/5 del af prisen på våbnet. Jeg er klar over det i sidste ende vil gavne mig og er også villig til at få lavet det så træet passer osv osv.

  Vil dog høre om der er andre som har haft gode erfaringer med disse metoder – det er billigere men tvivler lidt på om de gør jobbet 100%. Her er linkene:

  http://jagt-grej.dk/product/rekylpad-og-skaefte-forlaenger-305/

  http://www.huntershouse.dk/kat211-Tilbeh%C3%B8r/side6114-Rekyl-kit-sk%C3%A6fte-forl%C3%A6nger.html

  Kan frit frem med nogle svar

  Hilsen

  Kim

  #11131
  sildeballe
  2 Indlæg

  Hvis det er en våbensmed så skal du være tryg. Det er alfa omega at dit våben passer dig 100%. Derfor skal du vudere om du vil ofre på dit gevær, eller bytte til nyt. For jeg mener faktisk du er blevet snydt ved handel. Jeg ved ikke om du har købt privat. I så fald har du snydt dig selv..

  Men for at komme til sagen skal du have gjort noget. Jeg kan kun sige at for 5 år siden fik jeg råd og vejledning, efter at skudt med et gevær der ikke passede mig. Byttede til et mellemdyrt gevær der passede mig 100 % , og hævede mit snit betydeligt. Og efter mange skud har jeg lige skudt min første 40. Så vil anbefalew dig at tage tyren ved hornene og og få et gevær der passer dig. Om du gør det på den ene eller den anden måde, det er op til dig.

  Held og lykke med det.

  #11132
  sildeballe
  2 Indlæg

  Løsninger som du har linket, synes jeg ikke er er en mulighed, hvis du vil bruge dit gevær på skydebane.

  #11133
  Easineddy
  2 Indlæg

  Ved ikke om jeg ligefrem er blevet snydt, men sælgeren jeg købte det af mente umiddelbart det passede godt til mig – det er jo så bare ærgeligt det ikke er 100%. Kan jo nok ikke få det byttet med den begrundelse ville jeg mene ? Når jeg tester det med at holde geværet lodret op ad, sidder aftrækkeren rimelig passende på det yderste led af fingeren men det er desværre ikke nok i denne omgang.

  Er som sagt ny i faget så kender ikke rigtig nogle våbensmede, så bare at der lå en tæt på hvor jeg bor – og det ser nu professionelt nok ud.

  Som jeg skriver skal jeg nok få det lavet det 100% ordentligt hvis ikke jeg finder en anden udvej, har fået anbefaldet nogle bakelit bagkappe som skulle klare jobbet fint – skal så bare finde ud af hvor meget det skal forlænges til at starte med.

  #11134
  Per Eli Løfqvist
  1 Indlæg

  Den med fingeren på aftrækkeren er til rifler. Se på den her youtubefilm om tilpasning af haglgevær. Der er mange guldkorn.

  http://www.youtube.com/watch?v=A3UyXv8-NN4

  Per

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj