Register
A password will be e-mailed to you.

Re: Intensivt jagttegnskursus Sjælland?

Fora Jagttegn Intensivt jagttegnskursus Sjælland? Re: Intensivt jagttegnskursus Sjælland?
#11389
LasseJ
6 Indlæg

BrianTol sagde

Hej jægere,

bemærkede lige nyheden om den nye jagtprøve og krav //jaegernesmagasin.dk/artikler/bredere-viden-skydeprove-jagtproven-2014

Ville egentlig godt have taget mit jagttegn inden der – er der nogen der har erfaringer og/eller kan anbefale noget intensivt kursus på Sjælland så jeg kan få det taget på kort tid?

vh
Brian Tolstrup

Hej Brian,

Hvis du vil være jæger og lærer faget rigtig, så glem alt om de lynkurser og tag den nye jagtprøve som en mand. Det vil kræve mere læsing, men det vil være lig mere læring og forståelse for jagten og gøre dig meget bedre rustet til at lære jægefaget og blive jæger.

Glem alt om intensivekurserne. Det er en pengemaskine, som skal presse flest mulige kunder igennem på kortest tid, du lærer ikke noget du kan huske, og forberedes kun til jagtprøven. Du lærer med andre ord ikke jægerfaget. Dette er mere eller mindre hvad en af mine jagtvenner kunne fortælle om det intensivkursus han fuldte.

Hvis andre har en anden holdning, så høre jeg gerne. Jeg vil anbefale dig at følge et kursus i jagtforeningerne, her lærer du det stille og roligt og bliver klædt på, på en anden måde.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj