Register
A password will be e-mailed to you.

Måske nyjæger – spørgsmål omkring jagttegn.net

Fora Jagttegn Måske nyjæger – spørgsmål omkring jagttegn.net
Fora Jagttegn Måske nyjæger – spørgsmål omkring jagttegn.net
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10685
  K-MAR
  1 Indlæg

  Hej,

  Jeg har et spørgsmål omkring den udbyder af jagttegnskursus som hedder jagttegn.net.

  Jeg går meg tanker om at få et jagttegn, da jeg snart og muligvis bliver ramt af den proklamerede strammede lovgivning omkring luftgeværer.

  I lovforslaget er anført, at hvis man ejer alt over 4,5 mm, så kræver det jagttegn for at bære og anvende ALT. Tåbelig lovgivning, da det overhovedet ikke i lovoplægget tager stilling til anslagskraft mv. Kun kaliber.

  Jeg har luftvåben i større kaliber og ønsker på ingen måde at blive gjort hverken kriminel/gøre noget ulovligt hvis/når dette bliver bekendtgjort, som et tillæg til gældende våbenlov.

  Min hobby er udelukkende målskydning, dvs. ramme plet ikke en gang imellem, men hver gang og samtidigt hyggen ved at være fælles med andre i skoven eller andre steder hvor politivedtægten tillader det.

  Derfor har jeg tænkt på at tage et jagttegn, da det åbner op for at jeg kan fortsætte min hobby.

  Samtidigt, så har jeg også over tid fået øjnene op for at man kan få meget ud af naturen på den ene og den anden måde, selvom der stadig er en grænse der lige skal overvindes – nemlig det at dræbe et dyr. Det kan jeg måske – måske ikke, men jeg vil gerne kunne ramme plet uanset hvad.

  Jeg har aftjent min værnepligt og ved hvordan man behandler et våben, dvs. alt om sikkerhed, afstandsbedømmelse, sikkerhedsafstand, vedligeholdelse osv.

  Jeg har søgt lidt på nettet og fundet en udbyder der findes på nettet under http://www.jagtegn.net. Det lover godt, men grundig som jeg er, så har jeg undersøgt hvad der ligger bag firmanavnet. Det hedder Hunters Lodge Aps og stifteren har jf. Biq.dk (database hvor man kan slå et firma op) ikke den heldigste historik, bl.a. nogle konkurser.

  Er der nogen af jer “erfarne” der har kendskab til firmaet eller ejerkredsen?

  Jeg vil jo nødigt indbetale depositum mv. for så at finde ud af at det ikke er en ordentlig udbyder af kursus i jagttegn?

  Andre råd?

  Mvh. K-MAR

  #11033
  Karsten Kollerup
  1 Indlæg

  Jeg har selv taget jagttegn gennem jagttegn.net -såkaldt 3 dages kursus . Og har absolut intet negativt at sige om hverken firmaet eller undervisningen , jeg tror på at det er nemmere at huske teorien når det er et intensivt kursus , som koncentrerer sig om jagttegnet , naturpleje og jagtetik kan man erhverve sig uden at behøve at betale kursusafgift . Som sagt jeg kan anbefale både kurset og firmaet – så bare klø på – og velkommen i flokken når jagttegnet er erhvervet :)

  #11034
  carl
  1 Indlæg

  Er der nogle der kender til den CD man kan få til ordblinde, der er ved at tag jagttegn

  og evt. hvor den kan købes.

  Med venlig hilsen

  Carl

  #11035
  Mona Olsen
  2 Indlæg

  K-MAR:

  Jeg er selv ved tage jagttegn, men ikke hos jagttegn.net. Jeg kender ikke firmaet, men jeg er godt tilfreds med at tage jagttegn hos jagtkursus.dk.

  Jeg følger det normale forløb med 12 lektioner, men de kan også hjælpe med hurtige kurser/weekendkurser, som Karsten har gjort.

  Carl:

  Jeg ved du kan få læst den teoretiske del op til selve jagtprøven.

  Jeg tror at CD’en til ordblinde er en service nogen udbydere tilbyder, hvis man tager kurset hos dem og ikke noget i frit salg, men jeg kan tage fejl.

  Jeg vil mene at jagtkursus.dk materiale også er egnet til ordblinde. Det har han givet udtrykt på en af de første leksion.

  Nu håber bare selv på at komme godt igennem jagtprøven ultimo maj.

  Mvh Mona

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj