Register
A password will be e-mailed to you.

Re: Er jagt farligt?

Fora Jagttegn Er jagt farligt? Re: Er jagt farligt?
#11039
Skumfly
4 Indlæg

Hej…

Jeg synes helt klart at du skal lade knægten tage jagttegnet.

En rigtig god idé som supplement er at få ham meldt ind i en jagtforening og sende ham på skydebane (flugtskydning) da han kommer til at lære at håndtere og ikke mindst blive fortroligt med det våben man nu engang bærer rundt på når man er jæger.

Ja på jagttegnskurserne lærer man om våbensikkerhed og – håndtering, men jo flere gange man runder en skydebane og har våbnet mellem hænderne jo mere sikker bliver man og er der de rette folk til stede får man samtidig en god “uddannelse” med i rygsækken.

Og nej, jagttegnet er ikke noget man bare lige tager – det er blevet sværere med årerne, så man skal hænge i for at bestå prøven og som jeg kan se, tænker han i at tage det på en ungdomsskole og det er jo helt perfekt, for hvis det stadigvæk foregår, som da jeg tog jagttegn, så er det undervisnng over en hel sæson. Det ser jeg helt klart som en fordel, frem for de her “crash”-kurser der vinder frem, hvor man kan tage tegnet på en weekend.

Og tilbage til det med jagtforeningerne, her er der mange steder, hvor man f.eks arrangere Nyjæger-jagter, som er specielt tilrettelagt for Nyjægere. Og mange jagtforeninger har desuden også arealer, hvor der bliver afholdt nogle fælles drivjagter, hvor han så kan komme med på.

Og sidst men ikke mindst – hvor bor i henne i landet, for muligheden for at man kender en i netop jeres område er tilstede, så lad mig høre hvad der sker

Knæk & bræk

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj