Register
A password will be e-mailed to you.

Re: Elk & hjort & ulv i Montana

Fora Jagt i udlandet Elk & hjort & ulv i Montana Re: Elk & hjort & ulv i Montana
#11008
KKirk
4 Indlæg

Hej Claus,

Jeg har selv taget en del fotos i området, men der findes ikke en hjemmeside. Pete finder udelukkende sine klienter gennem personligt netværk, indtil jeg lige har prøvet dette her. Nogle af mine billeder kan ses her: https://plus.google.com/photos/113262859032753890354/albums/5779268213150249121?banner=pwa Læg mærke til foto’et af Pete selv med nogle indsamlede elk gevirer. De fleste af mine billeder er fra bjergkamme nærmest hovedbygningen; jeg har ikke været i de mest utilgængelige områder, hvor jagten typisk foregår.

Et par vigtige tilføjelser til ovenstående beskrivelse: kombinationslicenser på elk og hjort giver ret til en buk af elk + en buk af enten whitetail eller mule deer. Succésrate på elk har været ganske tæt på 100% men er i de senere år faldet til 70-80% p.g.a. stigende ulvepopulation. Ulve er kun for nylig blevet frigivet til jagt.Gennemsnitlig succésrate på elk i Montana ligger på 15-30%. Dette er et revir med et meget lille pres fra jagt. Succésrate på de andre hjorte er 100%. Der er stadig elk/hjort licenser at få i indeværende år. Sammenfaldende med elk & hjort er der sæson på ulv, sort bjørn og puma, som alle findes på ranchens område. Der er hundeslæde til rådighed i.f.m. snedække, ellers transporteres byttedyr ud med hest eller evt. fourwheeler.

Jeg har skrevet en sammenfatning af alt hvad jeg ved om jagten i et dokument som jeg gerne sender til interesserede – send mig en email på katrine.kirk@yahoo.dk eller skriv din egen email adresse her.

Vh Katrine

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj