Register
A password will be e-mailed to you.

Re: Er jagt farligt?

Fora Jagttegn Er jagt farligt? Re: Er jagt farligt?
#11037
Sannehkarlsen
2 Indlæg

Hej Birgitte,

ja, jagt er en farlig hobby, men det er der mange fritidsinteresser der er. Jeg forstår godt din bekymring når du ikke ved hvad jagt indebærer. Og vi vil beskytte vores børn mod alt det farlige. MEN:

På et jagttegnskursus lærer man alt om sikkerhed og håndtering af jagtvåben. Og mine erfaringer fra jagter er, at der stor fokus på sikkerhed og at der bliver slået hårdt ned på, hvis regler og sikkerhed ikke bliver overholdt. Det er sjældent jeg har oplevet, at der bare bliver skudt løs på alt hvad der bevæger sig. Sikkerhed er meget vigtigt og det bliver der lagt megen vægt på.

Jeg synes, at du skal bakke din søn op. Vær glad for at han har valgt en sund og fornuftig fritidsinteresse og ikke bare sidder indenfor og spiller computer hele dagen. Det er hårdt at tage jagttegn, det er udenadslærer, så han får måske brug for din hjælp. På den måde, kan du jo også få et indblik i det at tage og have jagttegn.

Jagt er en sund og sjov fritidsinteresse. Man lærer utrolig meget om dyr og naturen. Man får gode venner.

Jagt indebærer også vildtpleje.

Og tænk lige på hvor stolt din søn er når han kommer hjem med sin første and, hare eller rådyr. Og det smager jo himmelsk.

Håber det gav dig lidt klarhed, ellers skriv endelig igen.

Hilsen

Sanne

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj