Register
A password will be e-mailed to you.

Re: Er jagt farligt?

Fora Jagttegn Er jagt farligt? Re: Er jagt farligt?
#11038
Cawani
3 Indlæg

Jeg synes egentlig at de andre formulerer det meget godt og jeg vil egentlig bare suplere med min egen erfaring som “ny jæger”.. Jeg tog selv jagttegn for 2 år siden som 16årig. Mine forældres støtte har for mig været en vigtig factor netop fordi jeg sikkert havde taget det alligevel, men at de også var med på ideen gjorde det meget nemmere.

Jagt er som tidligere nævnt ikke kun det at skyde og slå ihjel. For at tage udgangspunkt i mig selv som eksempel har jeg brugt mere tid på vildtpleje og på at observerer eller træne familiens hunde, end jeg har brugt på egentlig at være på jagt. Set fra den synsvinkel at man går en tur i skoven med hunden som en del af jagten, jamen så er jagten jo egentlig ikke så slem, som det billede mange danner sig af jagten af en flok skydegale halvgamle mænd med en flaske snaps og letfældig omgang med skarpladte våben..

Til sidst vil jeg bare tilslutte mig at jagtprøven altså ikke er noget man “bare lige” tager, da der er enormt meget man skal have kendskab til og kunne, helst udenad. Der er mange strikse krav og min oplevelse er at hvis der opstår tvivlstilfælde under en prøve, så må man pænt tage prøven om..

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj