Register
A password will be e-mailed to you.

Re: Hvalpen/unghunden med på jagt

Fora Jagthunde Hvalpen/unghunden med på jagt Re: Hvalpen/unghunden med på jagt
#11306
Cawani
3 Indlæg

så jeg kan ikke forholde mig til den. Jeg har heller ikke hund selv, men træner og går på jagt med min fars jack russel.. Han bliver i år 2 år og har også været med på jagt siden han var et halvt år gammel. I starten var han i snor og fik lov at drive en smule både med og uden snor.. Nu arbejder han fint drivende uden snor og har i år også aborteret fint..

Der skal stadig pudses småting af, fx. er det meget svært for ham ikke at ruske vildtet og indimellem får han lidt huk af de mere erfarne hunde fordi han vil lege i stedet for arbejde..

Jeg tror at det handler rigtig meget om at socialisere hunden fra den er helt lille i mange miljøer og så fra starten lægge en fast diciplin som hunden skal følge..

“vores” har fx. altid været med når vi har været nogen steder og har haft sit tæppe med som han pænt måtte blive liggende på når vi spiste eller lign. Han har fra starten haft klare regler og grænser som har skulle overholdes både ude og hjemme.. På samme måde har vi lagt stor vægt på at kunne træne på samme måde hjemme som alle andre steder..

Det er kun min egen hypotese, men jeg tror at det er vigtigt at man ikke slækker på sin diciplin og sine regler selvom der er 10 andre hunde eller om man er på gågaden hvor der er millioner af dufte og mennesker der måske vil snakke..

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj