Register
A password will be e-mailed to you.

Vi går ind i kampen mod Mårhunden i Danmark

vildtkamera sg 570v ir

Temaet for denne konkurrence er invasive dyrearter i Danmark med fokus på mårhunden.

Du har nu mulighed for at vinde et vildtkamera af typen Scout Guard SG 570V ir fra HCO i USA til en værdi af 1.995,00 kr. Nu bliver det nemmere at holde øje med invasive arter på sit jagtterræn.

Konkurrencen er udviklet i samarbejde med jægernesmagasin.dk og jagtoasen.com.

Konkurrencens rammer

Hensigten med konkurrencen er at få alle jægerne til at tænke kreativt og “ud af boksen” og i fællesskab brainstorme, hvilke muligheder der findes for regulering og bekæmpelse af mårhunden, således at denne aldrig bliver en fast vildtart i Danmark.

Der er ingen forslag, ideer eller tanker der dumme. Husk konkurrencen handler om brainstorming og derfor er alle forslag velkomne. Der skal ikke nødvendigvis tænkes indenfor den eksisterende lovgivning og jagtlovs rammer, så også forslag og ideer udenfor disse rammer er velkomne.

Regeringen har udarbejdet en indsatsplan mod mårhund i Danmark, men sammen kan vi gøre det endnu bedre. Derfor er ingen forslag “dumme”.

Brainstorm om bekæmpelse af mårhunden:

 • Alle indsendte forslag, ideer og tanker om bekæmpelse af mårhund deltager
 • Forslagene behøves ikke være indenfor lovgivningens rammer
 • Ingen forslag er for “dumme”

Sådan deltager du

Konkurrencen foregår via jagtforummet hos Jægernes Magasin og vildtkameraforummet hos jagtoasen.com og når konkurrencen slutter d. 15. maj 2011 samles alle indkomne forslag fra begge fora i en fælles artikel, som udgives her på bloggen og i Jagtoasen.com debatforum,  derudover er tanken at sende alle indkomne forslag til Naturstyrelsen, som er en organisation under miljøministeriet. Der kan være mange gode forslag, som kan inspirere vores politikerne.

Hvem ved, om vi i fællesskab kan rykke politikerne og andre interesse organisationer. Kom med dit forslag allerede i dag.

Vinderen

JægernesMagasin.dk og Jagtoasen.com udvælger de bedste indkomne forslag fra begge fora og trækker lod blandt disse. Vinderen vil blive offentliggjort her på bloggen samtidig med udgivelse af alle forslagene. Dette vil finde sted d. 18. maj 2o11.

Mårhunden på billedet er blevet af fanget af et vildtkamera i Sønderjylland

mårhund vildtkamera

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

 1. Claus Bang-Andersen

  Hej,
  • lave et netværk af specialtrænet hunde og hundeføre, som kan tilkaldes 24 timer i døgnet. Tanken er samme model som sweisshunde registeret.
  Mvh.
  Claus Bang

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj