Register
A password will be e-mailed to you.

Jeg var taget afsted om morgen til et lille eng stykke ude af ved Sdr vinge ved ulstrup, ikke langt fra mit hjem i langå. Jeg har skudt en del bukke på engen de tidligere sæsonner, men der havde ikke været så meget aktiviteter i år. Men jeg tog derud fordi det var diset i vejret og det plejer og sætte lidt gang i vildtet.

Parkeret bilen og gik ned og lagde mig til rettet i græsset på en lille skårning. Og kaldte med Buttaloen, der skete ikke så meget. Noget tid efter høre jeg et Dyr, gø ude af på engen. Jeg tænkte at jeg nok hellere måtte undersøge det nærmere jeg pakkede mine ting sammen, og gik stille rolig ud på engen, på vejen ud til det uvalgte sted så jeg to friske lejre, så der var da dyr i området.

Jeg gik ned til det lille kloak dæksel der ligger i en rund tømnings grøft med høj græs rundt omkring det. Jeg satte mit kamera på dækslet. Og tænder det andet kamera på min riffel. Jeg havde ikke stillet det hele op endnu, men tænkte jeg kunne da lige kalde en gang med buttaloen. ROAW” et dyr kommer springene ud af Busken og over en grøft og direkte over imod mig, jeg kalder en gang til og Bukken kommer nærmere og nærmere over imod mig, da jeg ikke tør vente mere er han inde på omkring 40-50 meter.

Jeg skyder og Bukken falder efter en spurt omkring 20-30 meter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj