Register
A password will be e-mailed to you.

Trofæbehandling vildsvinJeg har læst den meget fine forklaring om behandling af vildsvine-trofæer, skrevet af Holm Game Trade, og da jeg ikke kunne finde ud af at få et billede med i kommentarfeltet, måtte jeg lave en “ny historie”.

Da min bror og jeg skød hvert sit første vildsvin i Sverige i 2008, var det meget uventet, vi anede intet om trofæ-behandlingen, og måtte gå langsomt til værks… da jeg havde fået skindet kæben, syntes jeg det var nemt at se hvor tanden gik til (ved den røde pil på billedet) det ses nemmere i virkeligheden at der er en bule på kæben… jeg skar derfor et stykke fra (den grønne streg). Kæben er hul bagud fra tanden, og da den var kogt, var tænderne ret nemme at “smutte” den vej ud af kæben, altså uden brug af værktøj…

Jeg har kun prøvet det den ene gang, og om jeg bare var heldig skal jeg ikke kunne sige, men måske nogen herinde har erfaring med det…??? Som Holm skriver er tænderne meget tynde, og det er da brand-ærgerligt hvis man med økse eller stemmehjern kommer til at ødelægge trofæet.

Det er en god forklaring Holm har skrevet, og fint illustreret med billeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj