Register
A password will be e-mailed to you.

Vildsvine trofæDa jeg skød mit første (og til dato eneste) vildsvin, var jeg lige begyndt at flue-fiske, og binde fluer selv, børsterne på ryggen af grisen så ud til at kunne bruges til noget, og blev derfor “barberet” af.

Min datter, der dengang var 3½ år, har altid været meget interreseret i alt det der “jagt-halløj” som hendes far “går og roder med”, så da tænderne skulle på plade var hun som altid med til det… Jeg havde gemt patron-hylsteret som grisen var nedlagt med, og da jeg syntes der var lidt tomt på pladen, limede jeg det fast midt over tænderne… så blev datteren kreativ, og satte nogle af børsterne ned i hylsteret, og det endte så som billedet viser.

Om det er pænt, er jo en smagssag, men det er et trofæ som minder mig om mere end selve jagt-oplevelsen, og det bliver aldrig lavet om 🙂

2 Responses

 1. J.A.Jensen

  Ja jeg var også selv i tvivl med patronhylsteret, men det blev limet på med en varm-lim pistol og ville være nemt at fjerne igen, efter datterens kunstneriske udfoldelser, har det dog aldrig været i mine tanker 🙂

  Knæk og bræk.

  Svar
 2. david nielsen

  Jeg kan godt lide historien. Du har tænderne som trofæ, patronhylsteret du skød din første gris med, hårene som minde om din fluebinder entusiasme og ikke mindst et uvurdeligt minde konstrueret sammen med din datter. 

  Personligt ville jeg foretrække trofæet på den "mere almindelige" måde, hvis jeg så det, men jeg ville heller ikke kende historien bag.

  Knæk og bræk

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj