Register
A password will be e-mailed to you.

Mellby Gård køber 80 pct. af jagttøjsproducenten Chevalier, der har en førende position inden for funktionel mode. I forbindelse med købet indtræder Erik Andersson og Sven Knutsson fra Mellby Gård i ind i selskabets bestyrelse. Iværksætterne Lars Björkmann og Lars Elovson bevarer ejerskab i selskabet og fortsætter i ledelsen.

Chevalier har designet og solgt tøj til jagt siden 1950 med ambitionen om at skabe kvalitet og ægte håndværk. Selskabet har de seneste 30 år været drevet af de jagtinteresserede iværksættere Lars Björkmann og Lars Elovsson. Opkøbet skaber muligheder for fortsat ekspansion.

Chevalier har produkter af høj kvalitet og godt design samt et stærkt varemærke. Samtidig er der potentiale til at vokse både geografisk og gennem en udvidelse af sortimentet. Vi håber, at vi kan løfte selskabet til det næste niveau i samarbejde med ledelsen og aktionærerne,” siger Johan Andersson, adm. direktør i Mellby Gård. Mellby Gårds investeringshorisont er langsigtet, og den nuværende ledelse skal fortsat spille en vigtig rolle.

Chevalier jagttøj

Mellby Gård består af iværksættere, som har lang erfaring med modebranchen, industriel ekspertise og en stor interesse for jagt- og friluftsliv. Denne kombination gør, at de kan hjælpe os videre i vores fortsatte rejse. Jeg er overbevist om, at vi har selskabets mest spændende år foran os,” siger Lars Björkmann, adm. direktør og aktionær i Chevalier.

Selskaberne har valgt ikke at offentliggøre vilkårene for handlen.

Om Chevalier

Chevalier har udviklet tøj til jagt siden 1950 med ambitionen om at skabe kvalitet og ægte håndværk. Det er et arbejde, der har ført til, at flere og flere bruger vores produkter til mere end bare jagt. I dag udvikler og designer virksomheden konstant nye produkter for at opfylde alle de krav, som både den klassiske og moderne jæger stiller. Selskabet omsætter for over 60 mio. svenske kroner på 26 forskellige markeder. Læs mere på www.chevalier.se.

Chevalier jagttøj

Om Mellby Gård

Mellby Gård AB er en familieejet, langsigtet investor med iværksætterånd. Vi investerer i virksomheder med et klart vækstpotentiale og med det formål at bringe dem fra lovende til ledende. Mellby Gård AB blev grundlagt i 1986, og virksomheden strækker sig over mange brancher fra produktion til detailhandel. I indeværende regnskabsår har Mellby Gård AB en konsolideret omsætning på ca. 5 mia. svenske kroner.

Investeringen i Chevalier foretages igennem Mellby Gård Innovation & Tillväxt AB (MGIT), der er et datterselskab til Mellby Gård AB, hvis formål er at investere i selskaber med et omsætningsinterval på ca. 100-300 mio. svenske kroner. MGIT har en klar iværksætter- og vækstorienteret strategi, der kombinerer Mellby Gårds industrielle kunnen og ekspertise med iværksætterens branchekendskab og vækstambitioner.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj