Register
A password will be e-mailed to you.

De syv bisoner der blev udsat i Almindingen på Bornholm i 2007 er nu blevet til 13. I denne sommer er der født fem kalve.

Hver af de seks hunner i den oprindelige flok har nu fået en kalv. Det er vi meget tilfredse med,” siger skovrider Søren Friese fra Naturstyrelsen på Bornholm.

Der er rigelig med føde i den 200 ha store hegning til 13 bisoner. Skovrider Søren Friese siger, “Bisonflokken vil flokken formentlig vokse til 20 til 25 dyr i løbet af de fem år, som forsøgsperioden med bisoner varer. Der er rigeligt med græs og friske skud på træer og buske til, at så mange dyr kan blive mætte“.

Projektet med bisoner på Bornholm løber til 2016, og inden da skal miljøministeren og bornholmerne have taget stilling til om bisonerne skal blive permanent på øen.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj