Register
A password will be e-mailed to you.

I dag rundede vi en vigtig milepæl – 2.000 abonnenter på vores Youtube kanal – hvor vi deler de film om jagt vi producerer.

Fra vi udgav vores første film d. 27. juni 2012 “Min første jagthund” til dagsdato, er vores film blevet afspillet i 3.030.659 minutter, svarende til 50.511 timer eller det samme som at blive set uafbrudt i 5,8 år! Det er vi meget ydmyg, stolte og enorm glade for. Tusind tak fordi i kigger med!

Det hele begyndte ved lidt af en tilfældighed i januar 2012
Jeg havde optaget et par minutters amatørvideo med to mindre kameraer, hvor jeg afgav et par skud mod et par billige skydebriller. Optagelserne sendte jeg videre til den freelancer, som i dag optager og klipper vores film, med en venlig forespørgsel om han kunne klippe noget lækkert sammen, således at effekten ved richoterende hagl kunne ses på et par billige skydebriller. Tilbagemeldingen kom dagen efter;”Hvad havde du tænkt dig jeg skulle bruge det videomateriale til? Der er absolut intet materiale at arbejde med, og slet ikke noget der kan vises offentligt!”

Den gik jeg så og tyggede lidt på…

Vi mødtes kort tid efter for at gennemgå et muligt samarbejde, hvor ideen og konceptet fra Jægernes Magasin var at producere og formidle film om jagt og efterfølgende vise filmene ganske gratis online. For freelanceren skulle det være sjovt, lærende og omkostningerne skulle delvis dækkes. Det blev begyndelsen til et tæt samarbejde som snart har været i 3 år, og til dato har vi produceret 52 film!

Alt dette har kun kunne lade sig gøre, ved at mange jægere frivilligt har stillet deres revir tilrådighed, delt ud af deres ekspertise og viden, Jeres konstruktive tilbagemeldinger på filmene, og ikke mindst jeres engagement i at se filmene og dele dem med jeres jagtkammerater.

Alle vores film produceres på frivillig basis og i fritiden. Vi lægger rigtig mange dage og timer i hver enkel film. Vi er oftest blevet stillet spørgsmålet – Hvorfor? Og hvordan kan det hele hænge sammen? Svaret er ganske enkelt: Fordi jagt er vores passion!

Bonusinfo: En film på ca. 25 minutter kræver typisk 1-4 dages optagelser og 7-8 timers video der skal redigeres.

Udover at filmene kan ses ganske gratis på vores hjemmeside eller YouTube kanal, så viser TVAalborg også vores film på TV og stationen giver dækning til ca. 77.000 husstande.

Abonner på vores YouTube kanal

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj