Register
A password will be e-mailed to you.

Bogen giver et dybere indblik i bukkejagt, råvildt og råvildtforvaltning.
Den beskriver, hvordan du med jagttegnet i hånden bliver bukkejæger, og uddyber det, du allerede har lært om råvildtet.
Vi gennemgår det jagtudstyr, du skal anvende, og hvordan du forbereder reviret til bukkejagt. Anstandsjagt og pürschjagt forklares, og hvordan du skal opbrække, forlægge og gøre trofæet klar.

SPAR 50% frem til 15. juli 2020 – KUN 49 kr.

Bogen er bygget op om artikler, billeder, grafer og video.

Der er skrevet mange gode og uddybende bøger om råvildt og bukkejagt. Denne bog er ikke tiltænkt som endnu en i rækken. Bogen er skrevet med det formål at introducere, hvad bukkejagt er for en størrelse, for nysgerrige, kommende og helt nye bukkejægere med artikler, historier, billeder og masser af video.

Bogen er skrevet, så den er nem at læse og forstå, og det er mit håb, at den kan give et grundlæggende indblik i denne spændende jagtform på vores mindste hjortevildtart.

Bukkejagt forBegyndere

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj