Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtens Hus

Lørdag den 4. januaer 2014 skulle Danmarks Jægerforbunds Repræsentantskab stemme for Hovedbestyrelsens og formandens forslag, om at samle alle forbundets aktiviteter under samme tag. Projektet er kendt som Jagtens Hus og skal opføres på Kalø. Planen er at huset skal være klar til indflytning i sidste halvdel af 2015.

Forslaget vedtaget
Ud af Repræsentantskabets 375 medlemmer stemte 261 (73,5%) for, mens 90 stemte imod og 4 stemte blankt.

Claus Lind udtaler sig på Jægerforbundets hjemmeside:
Jeg er ydmyg over for dem, der stemte nej, men jeg er taknemmelig over, at hovedbestyrelsen fik så klar en afgørelse af repræsentantskabet”.

Jagtens Hus er budgetteret til maksimalt 60 mio. kr., hvoraf Jægerforbundet selv har 20 mio. kr. og de resterende 40 mio. kr. skal finansieres på anden vis.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj