Register
A password will be e-mailed to you.

Naturstyrelsen har udsendt digitalt post om udstedelse af jagttegn for jagtåret 2016/17. Brevet er at finde i din digitake postkasse, e-boks.

Man kan ikke længere få fornyet sit jagttegn, hvis man ikke har indberettet sit vildudbytte fra den foregående sæson. Dette tiltag betød at indberetningsprocenten steg fra 61,6 % til ca. 92 % fra jagtsæsonen 2013/14 til 2014/15.

Indberetningen skal foregå digitalt, via “mit jagttegn”. Du kan ikke længere sende vildtindberetningen per post. Eneste undtagelse er dog, hvis du har fravalgt at modtage digital post. Så vil du modtage et brev med posten, hvor du har mulighed for at indberette det seneste års vildudbytte på et skema, som så sendes ind via postvæsenet.

For at forny sit jagttegn skal man have indberettet vildudbyttet inden jagttegnsafgiften bliver betalt. I år er det den 4. marts, hvis du er tilmeldt PBS.

Det er dog ikke sådan, at man får frataget jagttegnet fra dag et. Hvis der ikke er indberettet tre uger efter datoen, vil man modtage en påmindelse. Hvis man ikke har fået indberettet senest seks uger efter betalingen, vil man få det indbetalte beløb returneret, og så står man uden jagttegn.

husk det nu, få indberettet sidste års vildtudbytte, så er du sikker på at have et gyldigt jagttegn i næste sæson.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj