Register
A password will be e-mailed to you.
havorn_foto_phill_mcintosh

Kæmpe dusør til dem eller de personer der kan tilvejebringe oplysninger, der medvirker til opklaringen på giftdrab af to havørne sidste sommer. Foto Phill McIntosh

En jæger og direktør fra Sydfyn er træt af at Fyns Politi opgiver at rejse sigtelsen i sagen om forgiftning af to havørne fra sommeren 2012 ved Tranekær på Langeland.

Det går ud over alle jægere og skytters omdømme, når der sker giftdrab på rovfugle. Derfor vil jeg betale en dusør på 50.000 kroner for oplysninger, som kan føre til domfældelse af de skyldige. Vi skal have fat i de brodne kar, som ikke respekterer loven”, siger Steen Græsted Larsen til Fugle og Natur.

Brian Dybdahl fra Fyns Politi skriver følgende i et brev til anmelderne, efter at disse har udpeget mulige gerningsmænd:

Jeg har især lagt vægt på, at ingen vidner har set, hvem der har foretaget forgiftningen, ligesom der ikke er fundet carbofuran hos mistænkte. Den omstændighed, at mistænkte har udsat fasaner i området, og derfor kunne have en interesse i, at der ikke var rovfugle, er efter min vurdering ikke tilstrækkeligt bevis til, at jeg kan sigte ham”.

Sagen kan genoptages såfremt der kommer nye brugbare og væsentlige oplysninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj