Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtlærerforeningen i Danmark” bliver navnet på en ny forening, som holder stiftende generalforsamling den 31. august 2014. Foreningen er for personer, som er autoriseret som jagttegnskursuslærer af Naturstyrelsen.

Foreningens formål er at:

  • Samle de tilsluttede jagttegnskursuslærere i et videndelingsnetværk.
  • Udøve indflydelse på lovgivningen omkring jagtprøven, herunder at udøve indflydelse på planlægning samt reglerne for afholdelse af den obligatoriske jagtprøve.
  • Udøve indflydelse på lovgivning omkring jagt- og vildtforvaltning.
  • Udøve indflydelse på afvikling af frivillige jagtprøver.
  • Udøve indflydelse på grund- og efteruddannelse af jagttegnskursuslærere.
  • Udøve indflydelse på obligatoriske skydeprøver.

Siden begyndelsen af januar 2014 har flere af ildsjælene bag foreningen debateret og koordineret stiftelsen af foreningen på Facebook.

Stiftende generalforsamling

Søndag den 31. august 2014 kl.14.00, afholdes stiftende generalforsamling, i Østjysk Våbenhandels nye lokaler, Kildeparken 32 8722 Hedensted.

Autoriserede undervisere kan tilmeldes til Aage Smedegaard på tlf. 29 72 13 36 eller AAgesmedegaard@gmail.com. Husk at oplyse “Navn“, “Telefon nr.” og “Mailadresse“.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj