Register
A password will be e-mailed to you.

De grundlæggende komponenter i kikkert som sigtekikkerter og håndkikkerter minder en del om hinanden. En af de store forskellige er, at håndkikkerter anvender et prismesystem og sigtekikkerter linser.

Denne film er fortsættelsen til filmen “Sigtekikkerter til jagt“. Ellers læs mere i vores kikkert guide.

I filmen forklare og viser våbensmeden bl.a et tværsnit af en håndkikkert, forklarer hvordan en håndkikkert fungerer praksis og hvilke forskellige typer prismer der findes til håndkikkerter.

I filmen taler vi også lidt om laserafstandsmålere og stabiliser bar håndkikkerter.

I filmen Sigtekikkerter til jagt får du bl.a. forklaringen på, hvilke forskellige typer linser der findes, lysgennemstrømning, udtrædelsespupil, coating, multi coated linser, parallakse justering, superzoom kikkerter og meget mere. Hvis du ikke har set Sigtekikkerter til jagt, bør du se denne film først.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj