Register
A password will be e-mailed to you.

Mest luksuriøse Range Rover nogensinde

Harris Holland grundlagde våbenfirmaet Holland & Holland i 1835 eller omkring 50 år før den første automobil blev opfundet og hele 113 år før Range Rover producerede deres første 4×4 bil (1948).

Hvem havde troet at et våbenfirma ville gå ind i bilbranchen? Ikke desto mindre er det sket ved at Holland & Holland og Range Rover har indgået et samarbejde om at producere en ny eksklusiv og luksuriøs Range Rover. Der vil kun blive bygget 120 biler i alt over en tre års periode.

Bilen kan leveres med 4.4 liters turbodiesel SDV8 med 339 HK eller i en benzinmodel med 510 hestekræfter. Bilen udbydes kun i England, hvor prisen begynder ved 180.000 pund eller omkring 1.720.000 kr.

Range Rover indvendig

Interiør på bagsæderne. Selvfølgelig masser af læder og valnød.

 

Bagagerummet på Holland & Holland Range Rover

Der er masser af fede detaljer indvendigt. Bl.a. et skjult og aftageligt letvægtsvåbenkuffert beklædt med læder og poleret træ, hvor der er plads til to Holland & Holland geværer.

 

Badge fra Holland & Holland når du stiger ind

Badge fra Holland & Holland når du stiger ind i bilen.

 

Indvendig dør

Selvfølgelig er dørene beklædt med læder og valnød.

Dørhåndtaget er med Holland & Holland graveringer.

Dørhåndtaget er med Holland & Holland graveringer.

Instrumentbrættet er produceret af et enkelt stykke valnødtræ, som er 1,5 m langt og 0,5 m bredt.

Instrumentbrættet er produceret af et enkelt stykke valnødtræ, som er 1,5 m langt og 0,5 m bredt.

Alle billeder bringes med tilladelelse fra Holland & Holland.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj