Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtulykke i Norge – Husk kuglefang

Jagtulykke i Norge Foto Stanislav Ochotnicky

Jagtulykke i Norge Foto Stanislav Ochotnicky

En 70-årig norsk mand, var netop gået på toilettet, da han blev ramt af skud.

Den ældre mand og hans kone var taget ud til deres hytte syd for Oslo for at lukke ned for vinteren, og han havde netop sat sig på toilettet da han blev ramt i maven af projektil fra et riffelskud.

Skuddet blev afgivet af en jæger på ca. 100 meters afstand, da han skød forbi en elg, som stod mellem jægeren og hytten. Jægeren afgav tilsyneladende skuddet uden at have forsvarligt kuglefang.

Den ældre mand blev fløjet med lægehelikopter til Ullevål Sygehus, og hans tilstand betegnes som stabil.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

3 Responses

  1. Janne

    Jagt er en fantastisk sport, er ud af en jagt familie, men pas nu på hinanden, det er våben i går rundt med….

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj