Register
A password will be e-mailed to you.

Lang køre tur med mobiltelefon som GPS imponerende og skønt ikke at skulle tænke på om min mobil blev helt drænet for strøm, Goal Zero Flip 30 Recharger – oplader hurtigere end via bilens opladnings muligheder.
En længere tur til Sveriges ødemark ville kræve 1 Goal Zero NOMAD 7W (solar-panel) som vi desværre ikke har haft mulighed for at teste endnu (vi har den dog liggende og tester snart), men tænker at brugervenligheden, funktionaliteten og ikke mindst kvaliteten er det samme som Goal Zero Flip30 Recharger . Vi må afsted snart.

Goal Zero Flip 30 Recharger er lille, handy og meget maskulin i stål og et kantet design, holder helt hvad den lover og lidt mere ift. opladninger med godt “knald” på, andre vi har ejet har lovet flere opladninger men har ikke kunnet levere varen, Goal Zero Flip30 Recharger levere varen. Vi elsker at den, den er hurtig at få opladet og det passer perfekt til vores behov at når vi har haft den med på tur, har den fuldt ud dækket vores behov og når vi er hjemme smides den i USB på computeren og er hurtigt klar igen. Er nok en smule tosset med deres produkter og bliver det sikkert endnu mere når vi får testet den omtalte Goal Zero Nomad 7W.

Tjek deres produkter på Packyard – Jeg tester snart Goal Zero Nomad 7W (til Sverige turen) og drømmer om Goal Zero ROCK-OUT 2, Wireless højttaler Green, der blot er så tjekket og perfekt til at have med på tur, at den må jeg eje.

Plusser:
Dejligt der ikke er påkrævet opladerledning men direkte opladning via USB – vores hjem har rigeligt med div. oplader og ledninger. Nem at oplade direkte i computer men det er naturligvis muligt at benytte en andens enheds charger til stikkontakt med USB indgang. God og hurtig opladning, nem aflæsning på Goal Zero Flip30 Recharger med et enkelt tryk på USB stik når den er foldet ind vises der med lysindikator hvor opladt og klar den er, ingen unødige knapper til dette. Designet, kvaliteten, materialet og funktionaliteten taler til en “rigtig” mand så ingen fare for at konen snupper den 🙂

Minusser:
Kan godt frygte lidt for USB delen som er en smule ubeskyttet også når den er slået ind, har man den i en taske fyldt med jagtudstyr (grus og snavs) kan dette naturligvis afhjælpes med at beskytte den sammen med mobilen, kamera eller hvad vi ellers medbringer af udstyr som der “passes” lidt på.
Pas på din teenager søn vil snuppe den på vej ud af døren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj