Register
A password will be e-mailed to you.

Nu kan man låne en specialudsmykket Audi Q5 eller Audi A6 Allroad hos Audi Fredericia, hvis man vil gøre jagtoplevelsen til noget særligt.

Camouflagedesignet Audi Q5 quattro eller eksklusivt udsmykket A6 Allroad quattro. Det er valget, som jagtfolket i Fredericia står over for, næste gang de skal ud i mark og natur. Man kan låne en af bilerne gratis et par dage, og hos Audi Fredericia, som står bag det opsigtsvækkende initiativ, håber man, at det vil få flere til at genopdage glæden ved jagtlivet, naturen og det aktive liv.

Selv om man har et jagttegn er det ikke sikkert, at man kommer afsted på jagt så ofte, som man gerne ville. Det kan der være mange grunde til, men jeg tror, at transporten og uvejsomt terræn kan være en barriere for at komme afsted. Den hurdle vil vi gerne fjerne og få flere til genopdage glæden ved naturen i en terrængående bil med Audi’s prisbelønnede quattrosystem, som gør jagtoplevelsen til noget særligt,” siger Michael Rand, salgschef i Audi Fredericia.

Det er reklamebureauet BSM Reklame i Vejle, der har udviklet det nye koncept, som under navnet Audi quattro Hunting Experience sætter nye standarder for, hvordan man kan udsmykke biler efter særlige temaer. Audi Q5´eren er således totalfolieret i camouflage med orange signalfarver på bl.a. sidespejlene, som man kender det fra jægernes jagtbeklædning. Derudover har man sågar folieret paneler inde bilen, så man også under kørslen kommer i jagtstemning.

Audi på forkant med ny tendens

Hos BSM Reklame, der har udviklet konceptet, ser man en klar tendens til denne form for kreativt design, og man har været begejstret for samarbejdet med Audi Fredericia, der valgt en løsning, som har presset reklamebureauets kreative evner til det yderste.

Vi oplever er en markant stigning i mængden af virksomheder, der bruger foliering af firmabilerne for at skille sig ud fra mængden. Konceptet, vi har udviklet for Audi, er dog det mest omfattende, vi har udviklet til dato og vil sætte nye standarder for foliering. Vi tror, at det vil få mange mennesker til at bemærke bilerne og forhåbentligt benytte muligheden for at få en god transportmulighed til næste jagtselskab,” siger Brian Madsen, indehaver af BSM Reklame.

Hvis man ønsker at låne en af de eksklusive biler i kreativt design, er man velkommen til at kontakte Michael Rand, salgschef i Audi Fredericia på tlf. 4048 4822 eller mird@audi.dk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.