Register
A password will be e-mailed to you.

Nu kan man låne en specialudsmykket Audi Q5 eller Audi A6 Allroad hos Audi Fredericia, hvis man vil gøre jagtoplevelsen til noget særligt.

Camouflagedesignet Audi Q5 quattro eller eksklusivt udsmykket A6 Allroad quattro. Det er valget, som jagtfolket i Fredericia står over for, næste gang de skal ud i mark og natur. Man kan låne en af bilerne gratis et par dage, og hos Audi Fredericia, som står bag det opsigtsvækkende initiativ, håber man, at det vil få flere til at genopdage glæden ved jagtlivet, naturen og det aktive liv.

Selv om man har et jagttegn er det ikke sikkert, at man kommer afsted på jagt så ofte, som man gerne ville. Det kan der være mange grunde til, men jeg tror, at transporten og uvejsomt terræn kan være en barriere for at komme afsted. Den hurdle vil vi gerne fjerne og få flere til genopdage glæden ved naturen i en terrængående bil med Audi’s prisbelønnede quattrosystem, som gør jagtoplevelsen til noget særligt,” siger Michael Rand, salgschef i Audi Fredericia.

Det er reklamebureauet BSM Reklame i Vejle, der har udviklet det nye koncept, som under navnet Audi quattro Hunting Experience sætter nye standarder for, hvordan man kan udsmykke biler efter særlige temaer. Audi Q5´eren er således totalfolieret i camouflage med orange signalfarver på bl.a. sidespejlene, som man kender det fra jægernes jagtbeklædning. Derudover har man sågar folieret paneler inde bilen, så man også under kørslen kommer i jagtstemning.

Audi på forkant med ny tendens

Hos BSM Reklame, der har udviklet konceptet, ser man en klar tendens til denne form for kreativt design, og man har været begejstret for samarbejdet med Audi Fredericia, der valgt en løsning, som har presset reklamebureauets kreative evner til det yderste.

Vi oplever er en markant stigning i mængden af virksomheder, der bruger foliering af firmabilerne for at skille sig ud fra mængden. Konceptet, vi har udviklet for Audi, er dog det mest omfattende, vi har udviklet til dato og vil sætte nye standarder for foliering. Vi tror, at det vil få mange mennesker til at bemærke bilerne og forhåbentligt benytte muligheden for at få en god transportmulighed til næste jagtselskab,” siger Brian Madsen, indehaver af BSM Reklame.

Hvis man ønsker at låne en af de eksklusive biler i kreativt design, er man velkommen til at kontakte Michael Rand, salgschef i Audi Fredericia på tlf. 4048 4822 eller mird@audi.dk.

 

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj