Register
A password will be e-mailed to you.

Mårhunde fanget i Jylland

Der er blevet fanget to mårhunde i Vestjylland midt i februar 2011, som nu bliver udsat som “judas”-mårhunde. Dette betyder at dyrene kasteres og genudsættes med GPS. Mårhunden er monogam og har den samme mage hele livet, derfor vil de genudsatte mårhunde søge tilbage til andre mårhunde. Find mere information om mårhunde her.

Hvad er bedre end en mårhund til at finde en mårhund.

Lokale jægere var på rævejagt ved Vest Stadil Fjord og her sad to mårhunde i en kunstgrav, hvor den ene blev fanget levende og den anden skudt.

Lokale jægere havde dagen forinden indleveret en levende mårhund, som var fanget i en fælde ved Vollerum Enge.

Sverige har haft stor succes med bekæmpelse af mårhund ved at udsætte “judas” dyr.

Læs mere på Jægerforbundet.dk

Hvordan ser en levende mårhund ud?

Der er sikkert mange som har set billeder af mårhunden, men hvordan ser den egentlig ud levende? Filmen af mårhunden herunder kan forhåbentlig hjælpe alle med bedre at lidt mere kendskab til mårhunden.

Deltag i kampen mod mårhunden og kom med dit forslag til,  hvordan vi kan bekæmpe denne invasive art. Deltag i jagtdebatten.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj