Register
A password will be e-mailed to you.

Blev Anders Kronvang Gade der drømmer om at tage ind i den norske ødemark med en gammel drilling med haner…Tillykke!

Jeg er 15 år, så jeg har ikke fået mit jagttegn endnu, men jeg er ved at tage det.

Jeg har en drøm om at sejle ind i den norske ødemark, kun udstyret med en gammel flot drilling med sidelås og haner, et telt, en jagtkniv og et ildstål.

Jeg vil vandre lange ture gemmen de norske fjelde i håbet om at en flok ryper vil lette foran mig, eller at der står en elg eller et rensdyr som jeg kan pürsch mig ind på skudhold af.
Formålet med denne jagt skal ikke være at skyde massere af trofæer, men derimod at opleve den smukke norske natur og at leve af naturen.

Læs mere om konkurrencen her.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj