Register
A password will be e-mailed to you.

Vind en signeret udgave af jagtbogen “Jagtrejsefeber“. Dette er sidste gang denne konkurrence kører.

For at deltage i ugens lodtrækning, skal du skrive dit svar på nedenstående spørgsmål i kommentarfeltet lidt længere nede på siden.

Hvilket jagtvåben vil du helst tage på jagtrejse med, og hvorfor?

Vinderen offentliggøres her på siden mandag den 30. december 2013 kl. 12.00

*Personer med tilknytning eller andre relationer til Jægernes Magasin kan ikke deltage.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

7 Responses

 1. T Mikkelsen

  Jeg ville tage min Blaser R 93 med på rejsen, den har fulgt mig på rejser til Sverige, hvor jeg flere gange har skudt rådyr og elge

  Svar
 2. Anders Kronvang Gade

  Jeg er 15 år, så jeg har ikke fået mit jagttegn endnu, men jeg er ved at tage det.

  Jeg har en drøm om at sejle ind i den norske ødemark, kun udstyret med en gammel flot drilling med sidelås og haner, et telt, en jagtkniv og et ildstål.

  Jeg vil vandre lange ture gemmen de norske fjelde i håbet om at en flok ryper vil lette foran mig, eller at der står en elg eller et rensdyr som jeg kan pürsch mig ind på skudhold af.
  Formålet med denne jagt skal ikke være at skyde massere af trofæer, men derimod at opleve den smukke norske natur og at leve af naturen.

  Svar
 3. Renne

  Min Brno i kaliber 270w. Fordi den kan bruges til alle de vildtarter jeg drømmer om at jage. Ligefra råbuk til vildsvin og kronhjort.

  Min anden riffel i kaliber .223 ville jeg tage med hvis jeg skal på Tjur eller bæverjagt i Sverige.

  Svar
 4. Heine Larsen

  Jeg ville tage afsted med en Sauer Take Down i kal. 300 wm. Med sådan en svend ville transporten være en leg, og med kaliberen ville jeg kunne jage på lange afstande i de canadiske skove efter den store elgtyr, som jeg drømmer om engang at få på kornet.
  God jægerjul til alle.

  Svar
 5. Kenneth Larsen

  Jeg kunne godt tænke mig at komme på buejagt i Afrika. Har ikke buejagttegn, men synes det jagtvåben er enormt meget fascinerende. Det skulle enten være en antilope eller en bøffel, hvis man da kan nedlægge så store dyr med bue og pil.

  God jul 🙂

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj