Register
A password will be e-mailed to you.

Nu har Norddjurs Kommune fået tilladelse til at begynde regulering af voksne råger tidligere. I området Porsbakkerne ved Auning har kommunen fået tilladelse til at regulere fra 1. februar – 15. marts i et forsøg på at begrænse støjgener.

Normalt tillader ”Bekendtgørelse om vildtskader” tidligst regulering af voksne råger inden redebygning og æglægning i rågekolonier fra 1. maj-15. juni eller fra 1. juli – 30. september såfremt voksne råger optræder i større flokke på ikke høstede og nysåede marker.

Vi får så mange klager hvert år, fordi de larmer lige fra tidlig morgen. Med den tidlige regulering håber vi, at de vil flytte et andet sted hen, inden at de begynder at yngle, siger Simon Sjøstrand Boisen, som er naturmedarbejder i Norddjurs Kommune, til tv2oj.dk”.

Vi har tidligere prøvet med elektroniske skræmmere med hundegøen og skudlyde, men det har ikke haft den ønskede effekt, siger Simon Sjøstrand Boisen”.

Regulering af voksne råger skal udføres af jægere fra den lokale jagtforening – Auning Jagtforening.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj