Register
A password will be e-mailed to you.

Som jægernesmagasin.dk før har berettet om, så gælder bekendtgørelsen omkring jagtindberetning fra nu af. At man ikke kan få fornyet sit jagttegn, hvis man ikke har indberettes sit vildudbytte fra den foregående sæson.

Noget andet nyt er også, at alt indberetning skal foregå digitalt, via “mit jagttegn”. Du kan ikke længere sende vildtindberetningen per post. Eneste undtagelse er dog, hvis du har fravalgt at modtage digital post.Så vil du modtage et brev med posten, hvor du har mulighed for at indberette det seneste års vildudbytte  på et skema, som så sendes ind via postvæsenet.

For at forny sit jagttegn skal man have indberettet vildudbyttet inden jagttegnsafgiften bliver betalt. I år er det den 2. marts.

Det er dog ikke sådan, at man får frataget jagttegnet fra dag et. Hvis der ikke er indberettet tre uger efter datoen, vil man modtage en påmindelse. Hvis man ikke har fået indberettet senest seks uger efter betalingen, vil man få det indbetalte beløb returneret, og så står man uden jagttegn.

Så husk det nu, få indberettet sidste års vildtudbytte, så er du sikker på at have et gyldigt jagttegn i næste sæson.

Som Jægernesmagasin.dk før har berettet om, så gælder bekendtgørelsen omkring jagtindberetning fra nu af. At man ikke kan få fornyet sit jagttegn, hvis man ikke har indberettes sit vildudbytte fra den foregående sæson.   Noget andet nyt er også, at alt indberetning skal foregå digitalt, via "mit jagttegn". Du kan ikke længere sende vildtindberetningen per post. Eneste undtagelse er dog, hvis du har fravalgt at modtage digital post.   Så vil du modtage et brev med posten, hvor du har mulighed for at indberette det seneste års vildudbytte  på et skema, som så sendes ind via postvæsenet.   For at forny sit jagttegn skal man have indberettet vildudbyttet inden jagttegnsafgiften bliver betalt. I år er det den 2. marts.   Det er dog ikke sådan, at man får frataget jagttegnet fra dag et. Hvis der ikke er indberettet tre uger efter datoen, vil man modtage en påmindelse. Hvis man ikke har fået indberettet senest seks uger efter betalingen, vil man få det indbetalte beløb returneret, og så står man uden jagttegn.   Så husk det nu, få indberettet sidste års vildtudbytte, så er du sikker på at have et gyldigt jagttegn i næste sæson.

6 Responses

 1. Niels søren Ulrik Basse

  send mig oplysninger om hvad jeg skylder af d.kr. skemaer for nedlagt vildt samt nyt vagttaeg

  Svar
 2. Niels søren Ulrik Basse

  beklager,undskylder,ikke at have indsendt vildtskema.Har ikke været på jagt sidste 5 år, intet vildt nedlagt. Send venligst nyt jagttegn !!!! min konto er den samme i Danske Bank.

  Svar
  • Lars Poulsen

   Hej Egon, du skal stadig huske at 0-indberette, ellers kommer jagttegnet ikke 🙂

   K&B

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj