Register
A password will be e-mailed to you.

Kragejagt film

Lidt billeder fra optagelserne til vores kommende GRATIS film om kragejagt. Vi skød krager for krageuglen men var knap så heldige i skjulet for lokkerne.

I filmen viser vi kommer vi bl.a. ind på, hvordan du bygger et krageskjul, opsætter lokkerne, skyder krage for krageugle og anvender et kragekald og der er masser af gode råd.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

4 Responses

 1. Nikolaj Brandt

  Hej Lars,

  Vi er har en række andre film, der først skal redigeres færdige, før vi kaster os over klipning og redigering af kragejagt filmen. Følg blot med her på siden eller på vores YouTube kanal

  Svar
 2. Nikolaj Brandt

  Hej Marcus,

  Interessant oplevelse. Min erfaring er at kragerne er utrolig varsomme og slår meget nemt af. Fornylig havde hunden stukket hovedet ud af skjulet (hun skulle ikke gå glip af noget) og det var altså nok til at kragerne slog af.

  Svar
 3. Marcus

  Interessant fotoserie. Jeg har prøvet at tiltrække krager med min egen krageimitation (stemme) – mens hundene rendte frit rundt på marken. Kragerne slog ikke af, da de nærmere sig hundene. Det virkede næsten, som om de ville hen til de firbenede for at skræmme dem væk. Fuglene fløj lige hen over mit skjul, så jeg kunne rejse mig og skyde. Er der andre, der har haft denne erfaring?

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj