Register
A password will be e-mailed to you.

Kragejagt film

Lidt billeder fra optagelserne til vores kommende GRATIS film om kragejagt. Vi skød krager for krageuglen men var knap så heldige i skjulet for lokkerne.

I filmen viser vi kommer vi bl.a. ind på, hvordan du bygger et krageskjul, opsætter lokkerne, skyder krage for krageugle og anvender et kragekald og der er masser af gode råd.

4 Responses

 1. Nikolaj Brandt

  Hej Lars,

  Vi er har en række andre film, der først skal redigeres færdige, før vi kaster os over klipning og redigering af kragejagt filmen. Følg blot med her på siden eller på vores YouTube kanal

  Svar
 2. Nikolaj Brandt

  Hej Marcus,

  Interessant oplevelse. Min erfaring er at kragerne er utrolig varsomme og slår meget nemt af. Fornylig havde hunden stukket hovedet ud af skjulet (hun skulle ikke gå glip af noget) og det var altså nok til at kragerne slog af.

  Svar
 3. Marcus

  Interessant fotoserie. Jeg har prøvet at tiltrække krager med min egen krageimitation (stemme) – mens hundene rendte frit rundt på marken. Kragerne slog ikke af, da de nærmere sig hundene. Det virkede næsten, som om de ville hen til de firbenede for at skræmme dem væk. Fuglene fløj lige hen over mit skjul, så jeg kunne rejse mig og skyde. Er der andre, der har haft denne erfaring?

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.