Register
A password will be e-mailed to you.

Bukkepremiere Fyn

Hvilken fantastisk 16. maj jeg oplevede i år, kl. 06.11 skød jeg på 88 meters afstand en flot seksender på min fødegård. Om aftenen var jagtens gudinde igen hos mig, på et andet areal skød jeg kl. 20.51 endnu en flot seksender på 89 meters afstand. Jeg måtte flere gange forbi vildtkrogen og knibe mig selv lidt i armen for at sikre at de to flotte bukke ikke blot var en drøm.

Aftenbukken lykkedes det mig at lokke til med bukkekaldet. Jeg havde stødt en rå som længe stod og sikrede mod mig, jeg vil optage det på video, og mens jeg filmede brugte jeg bukkekaldet. Det fik den til at komme meget tæt på mig. Lidt efter kom endnu en rå forbi mig på ca. 75 meters afstand, den gav højlydt sin utilfredshed til kende. Mens jeg filmer det hører jeg endnu en dyr længere mod skoven, jeg forsætter brugen af bukkekaldet og nu kommer bukken op gennem marken i følge af de to råer. Jeg for stille byttet videoen ud med riflen, kort efter forender bukken som gik ned i knaldet.

Fantastisk dag og ikke mindst det at dele oplevelsen med mine fantastiske jagtkammerater giver gode oplevelser og minder som jeg altid vil huske til evig tid.

Jørgen Rosengaard – Nyborg.

imageimage (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj