Register
A password will be e-mailed to you.

Vorgod-Fjelstervang-Jagtforening blev stiftet 25. marts 1933 som en lokalforening for Landsjagtforeningen af 1923. Den gang var det årlige jagtkontingent 4 kr.

Jagtforeningen har flere udvalg, som arbejder med hundearbejde, flugtskydning og riffelskydning, hornblæsning og jagthorn samt afholdes af jagter i de lokale skove.

Der afholdes 4 årlige jagter ved Vorgod Østerby og Sedenius. Derudover afholdes rævejagt, lodtrækning om bukkejagt samt to årlige jagter i Momhøje Naturcenter. Endvidere mulighed for at deltage i to jagter i Oksbøl Statsskovdistrikt, hvor deltagerne findes ved lodtrækning.

I 1995 købte jagtforeningen sammen med Nr. Vium-Troldhede Jagtforening og Videbæk-Herborg Jagtforening et stykke jord ved Egeris, hvor der blev bygget et fælles klubhus.

Vorgod-Fjelstervang-Jagtforening
Egerisvej 7A
6920
Videbæk
Website: http://www.vorgod-fjelstervang-jagtforening.dk/

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj