Register
A password will be e-mailed to you.

Direktør for Institut for Jagt, Alex Steninge Jacobsen, vil digitalisere alt den del af jagtvæsnet, der kan digitaliseres, startende med jagttegnsmaterialet – og er nu gået live med et online jagttegns som e-læring.

Alex ønsker at gøre det obligatoriske jagttegns kursus anderledes, da man som jagttegnsaspirant bedre ville kunne tilegne sig den basale viden omkring jagt med det netop lancerede e-læringskursus – selvfølgelig altid suppleret med den praktiske undervisning. Man lærer heller ikke at køre bil online.

Institut for Jagt (IFJ) er med deres nye online jagttegnskursus som e-læring med til at sikre kvaliteten i undervisningen – og den indsamlede data er med til at forbedre den enkelt jagttegnsaspirant:

Det, at blande det digitale med en fysisk grundbog giver nogle gode muligheder for at højne kvaliteten af jagttegnsundervisningen, idet det pludselig bliver muligt ved brug af data at finde ud af, hvor aspiranten bør læse mere eller hvilke områder, frem for andre, underviseren skal fokusere på”, siger Alex Steninge Jacobsen.

E-læringskurset er et supplement til deres digitale jagtegnsundervisning og følger deres i forvejen populære Jagttegnsbog og er blevet til i tæt samarbejde med Area9, som laver adaptive læringsprogrammer. Dette betyder derfor, at kurset bliver skræddersyet til den enkelte jagttegnsaspirant alt efter hans/hendes kompetenceniveau og behov, f.eks. ud fra hvor sikker man er på svaret. Derudover er det også bevist, at man lærer hurtigere med adaptiv læring f.eks. fordi de svære områder bliver gentaget.

Kurset – som behandler alt fra korrekt våbenhåndtering, de mange forskellige typer af vildt til jagtformer og vildtforvaltning – består af små informative videoer, masser af slides som alle bliver forklaret af en fortæller, mange små prøver af typerne multiple-choice med forskellige antal svar etc.

Mere information omkring IFJ’s online e-læringskursus kan findes her: https://institutforjagt.dk/product/online-jagttegn/

Om IFJ:

Den moderne jæger er i dag begrænset i sine muligheder for at få ordentlige og digitale værktøjer – hvad enten man er aspirant, der skal igennem nåleøjet for jagttegn eller den erfarende jæger, som bare ønsker at have bedre muligheder for jagt. Hos Institut for Jagt sætter vi derfor digitaliseringen i højsædet og fokuserer på den enkelte jægers behov fra start til slut. Kort sagt, gør vi jagtdrømme til virkelighed. Læs mere her: https://institutforjagt.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj