Register
A password will be e-mailed to you.

Mit vækkeur ringede klokken 03:00 den 16 maj, hvade ikke fået sovet så meget, havde tænkt over hvordan min morgen ville forløbe sig. Men op kom jeg og ind og vække min far jagt tøj på og lave en kande kaffe. så fik vi gjort os klar og ud i bilen hvor vi snakkede om vinden og det ville blive en god morgen.

Da vi kom ud til jagten tog jeg min riffel og gik stille af sted klokken ca. 04:15 kom jeg til mit tårn og kom op og sidde stille de første 2-3 kvarter sad jeg og nød morgen og der begyndte og komme liv i naturen. min far havde sad sig i en stige hvor vi kunne se ud over vores eng skrev lige et par beskeder med ham og så kigge jeg op stille og fik hurtig se der stod et dyr ca 70 meter væk klokken havde lige slået 05:00 så måtte skyde. det smuttede hurtig hvor jeg så tænkte det er lige meget for den lister over til god stor åbning hvor vi har slået nogen spor ind så vi kan skyde. og ca 10 minutter efter stod det der og stille op med min kikkert og fik hurtige og se det er en fin smal rå, og jeg kikke rundt smal råen var lidt utrykt og listede af hun var ca ude på 110 meter og vinden god, så det var ikke mig hun havde mærket. Da hun var væk kikket jeg rundt og der gik lidt tid med det. men ca 05:20 kikkede jeg hen til lysningen og det var et dyr igen, tænkte kort det er sikkert bare hende igen og tog min håndkikkert, men inde jeg fik min kikkert frem lagde jeg mårke til at det var ikke den sammen pels så satte kikkeren og tog min riffel op hvor jeg kunne bekræfte at det var en buk i øre højde fik godt hold på ham men nej han havde lige rejst sig og skulle pis og klø sig rigtig godt bukkefeberen kørte man fik stille og rolig styr på den og 05:26 sendte jeg en kugle afsted og han tengede godt hvor han hoppede op 1 meter op i lufetn og satte afsted og løb frem og han løb i en bue og kom ud på lysning igen og sak sammen. Kikkede lide tid og tog min mobil og skrev til min far buk død. vi blev en time mere hvor jeg tog mine ting og listede ind mod ham med riffelen klar. da jeg kom der ned så jeg på skudstede en masse blod, så kikkede op og 10 meter længere væk lage han sted død. fin gaffel buk i ørehøjde så jeg begyndte og brække ham lige som jeg var færdig kom min far i bilen og vi fik ham der ind og kørte op og fik rundstykker. så kunne de andre se ham, jeg var den enste der havde skudt buk den morgen..

Min far arbejder på aften hold og havde taget fri nogen timer så jeg lavede en aftale med ham at jeg kom ud til og og vi kunne så prøve på noget af vores anden jagt og ca. 19:00 havde min far læst mig af og listede hen til min stige han kom også på plads og vi skrev sammen lidt tid lagde min mobil og nød min aften og tænkte tilbage til min morgenbuk. jeg kigge rundt og så at der kom et hovede frem men på naboens tog min kikkert og så hurtigt at det var en buk mere. lige som jeg havde se det kunne jeg høre at der kom skud et stykke væk så kunne lige ane det var et skud klokken ca 20.. men bukke som gik ved mig havde fundet en god busk som han gik over til og begyndte og feje. men det skud jeg kunne ane var i den retning mod min far så jeg tænkte med det samme at han fik også en buk. men kunne ikke lige skrive til ham da jeg sad stille og havde lagt min riffel op og klar til at den buk jeg sad og så på ville komme over mod mig efter en halv times tid viste lykken at være med mig han sprang over og kom ind på 110 meter ca. hvor han så stoppede op og begyndte og æsse med et dreje han siden til og ville tværs over marken men fik han lov til det ville han komme for langt ud så jeg tog en beslutning og trykkede buk død klokken 20:35 ca. jeg kiggede lidt på ham og død tog min mobil hvor min far skrev han havde skudt en stor buk på 15 meter. så da han kom og hentede mig var hans buk en pæn stor ulige 6ender og min buk en gaffelbuk mere!!

Ps. Undskylder for stave fejl!!

Det var mig og min far det så kunne sige det var en super fed 16 maj 🙂

Knæk og bræk til alle sammen..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj