Register
A password will be e-mailed to you.

Skydning med pistol i det gode gamle vesten, hvor alle de andre prøver at få ramt på dig. Skyd de andre uden selv at blive ramt. Der er tid på banerne.

Der genlades på SPACE.

Sigtekornet flyttes rundt ved hjælp af mussen og der skydes ved at trykke på venstre musseknap.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

3 Responses

 1. Nikolaj Brandt

  Ja er netop kommet igennem bane 1, men klarede ikke bane 2. Et lille tricks er at vente med at gå frem fra skjulet til de har skudt første gang og efter hvert skud, ind og gem dig igen. Så skal det nok lykkes dig at komme gennem bane 1.

  Svar
 2. daahjorten

  Nogen der har klaret bane 1?

  Jeg har ikke ramt flere end 12 ud af 20, inden jeg dør. Begynder næsten at tro bane 1 ikke kan gennemføres eller jeg for langsom på mussen?!

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj