Register
A password will be e-mailed to you.

Lars Løkke Rasmussen meldte ud inden valget, at såfremt han blev Statsminister ville han ændre knivloven. Søren Pind har sagt det samme efter valget som justitsminister. Mon ikke den forhadte knivlov snart tilpasses virkeligheden, således at almindelige danskere ikke længere risikerer en plet på straffeattesten.

Men det er desværre ikke første gang politikere lover en masse op til et valg, og “glemmer” deres løfter efter valget. Det er set før!

I dag kan én af Folketingets medlemmer komme med forslag til nye love og lovændringer, men i fremtiden kommer der sandsynligvis en alternativ måde. Alternativet har fået politisk flertal bag deres forslag om, at 50.000 borger-underskrifter kan sende et forslag direkte i folketingssalen.

Skulle politikerne “glemme” deres valgløfter, så kommer der sandsynligvis en “bagvej” ind i Folketingssalen, hvor vi jægere, lystfiskere, spejdere, friluftsmennesker, ja, faktisk de fleste danskere, får mulighed for at komme med forslag til ændringer af knivloven.

TV2 Nyhederne har i dag interviewet mig om betydningen af 50.000 borger-underskrifter i forhold til knivloven.

Se indslaget i TV2 Nyhederne kl. 19.00 i aften.

I mellemtiden (Klik på billedet herunder), så husk at støt underskriftindsamlingen mod knivloven. I skrivende stund har 15.288 personer skrevet under.

Knivloven - Støt underskrift indsamlingen

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj