Register
A password will be e-mailed to you.

En flot film om buejagt efter råvildt med intense jagtscener og smukke naturoptagelser. Ved flere af scenerne fik jeg ”bukkefeber” fornemmelse.

Det fremgår på coveret, at “Buefeber” er dedikeret til at vække passionen for buejagt samt respekten for vildtet og naturen. Og det er præcis hvad filmen gør. Filmen har fokus på buejagten, vildtet og naturoplevelserne og det hele foregår i et roligt tempo, hvor alle nuancer belyses. Slowmotionoptagelser er med til at fremhæve scenerne og vise, hvor pilene ramme – eller ikke rammer – og dermed lykkes det at få flere detajler med i skudøjeblikket.

Filmen henvender sig til jægere, som nyder vildtet og være tæt på naturen. Den er ikke en guidefilm til buejagt, eller til dem som vil se mange drab efter hinanden.

”Buefeber” er når buejagt er bedst. En lykkelig buejæger over sin lille knop, kammeratskabet, smukke jagtoplevelser med detaljer i skudscenerne og selvfølgelig flotte billeder af råvildtet.

Musikken er ind imellem lidt for bombastisk i forhold til scenerne, men jagtscener er med autentisk lyd.

Alt i alt en flot film som kan anbefales.

Filmen er produceret af Dennis Paulsen fra DKWAI og kan købes her.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj