Register
A password will be e-mailed to you.

bukkejagtI morgen begynder bukkejagten og helt op mod 100.000 riffeljægere drager ud på premiere morgenen. Bukkejagten skydes i gang på Bornholm, hvor solen går op i Nexø kl. 04:51 og jægerne i Ringkøbing må vente yderlige 23 minutter til kl. 05:14.

Vejrudsigten i morgen i henhold til DMI

Torsdag får den østlige de af landet mest tørt vejr med nogen eller en del sol, i resten af landet mere skyet og især først på dagen byger hist og her. Temperatur op mellem 15 og 20 grader, i de østlige egne stedvis op til 23 grader. Svag til frisk vind mellem nord og øst, ved Østersøen fra sidst på dagen op til hård østlig vind.

vejrudsigten premieren

Vi ønsker alle en fortræffelig bukkejagt i 2013 samt knæk og bræk.

Vi vil meget gerne se dine jagtbilleder fra bukkejagten.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj