Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

min første bukkejagtKlokken var 7 om aftenen den 16/5. Keld og jeg skulle af sted den dag og da han kom hjem til mig kørte vi ned til skoven. Vi satte os i en hochsitz og da der var gået en time havde vi ikke set noget, men pludselig tager Keld mig på hovedet og jeg kigger i hans retning og der går en buk. Keld skyder bukken og vi ventede i 15 minutter før vi går hen til den. Den lå på stedet, det sted som den blev skudt og med en perfekt riffelkugle. Det var en lille fin 6 ender buk, min første jeg var med til.

Så jeg ringede hjem til min far og sagde vi havde skudt en fin lille 6 ender buk. Tillykke sagde han. Så ringede en der hedder Finn og han sad ikke langt fra os og spurgte om det var os der havde skudt. Ja det var det jo. Da vi havde brækket den kom Finn og vi kørte alle med ham hjem til mig.

Det var så den første buk jeg var med til at skyde på en bukkejagt.

Sigtekikkert> er en 8×40 Field 6.5
Jagtriffel Brno
Ammunition er 308W

Bukkejagt beretning af Anders Hansen

One Response

 1. Emil

  Det lyder som en rigtig fantastisk historie, hvor i Danmark var det?

  Jeg har selv lige taget mit jagttegn og bestod med 0 fejl i teoriprøven og en i afstandsbedømmelsen. Jeg er desværre ikke blevet 16 endnu så jeg går og venter spændt.
  For 2 ugers tid siden var jeg selv med min mor, morfar og Ole på jagt, efter noget tid havde jeg drevet en hel masse stykker af hvor min mor og morfar sad for, men de skød ikke noget.
  Da vi kom til den sidste såt hvor min mor og morfar igen sad for, drev Ole og jeg det igennem med en hund ved navn Manon, da jeg kom ud af skoven så jeg et flot smaldyr krydse vejen og det hoppede lige ned hvor min mor sad, der gik ikke mere end 10 sekunder før jeg kørte skuddet.
  Jeg kom ned og så det var et perfekt hals/ungeskud, hun var rigtig glad og så blev fryseren fyldt igen.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.