Register
A password will be e-mailed to you.

min første bukkejagtKlokken var 7 om aftenen den 16/5. Keld og jeg skulle af sted den dag og da han kom hjem til mig kørte vi ned til skoven. Vi satte os i en hochsitz og da der var gået en time havde vi ikke set noget, men pludselig tager Keld mig på hovedet og jeg kigger i hans retning og der går en buk. Keld skyder bukken og vi ventede i 15 minutter før vi går hen til den. Den lå på stedet, det sted som den blev skudt og med en perfekt riffelkugle. Det var en lille fin 6 ender buk, min første jeg var med til.

Så jeg ringede hjem til min far og sagde vi havde skudt en fin lille 6 ender buk. Tillykke sagde han. Så ringede en der hedder Finn og han sad ikke langt fra os og spurgte om det var os der havde skudt. Ja det var det jo. Da vi havde brækket den kom Finn og vi kørte alle med ham hjem til mig.

Det var så den første buk jeg var med til at skyde på en bukkejagt.

Sigtekikkert> er en 8×40 Field 6.5
Jagtriffel Brno
Ammunition er 308W

Bukkejagt beretning af Anders Hansen

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

 1. Emil

  Det lyder som en rigtig fantastisk historie, hvor i Danmark var det?

  Jeg har selv lige taget mit jagttegn og bestod med 0 fejl i teoriprøven og en i afstandsbedømmelsen. Jeg er desværre ikke blevet 16 endnu så jeg går og venter spændt.
  For 2 ugers tid siden var jeg selv med min mor, morfar og Ole på jagt, efter noget tid havde jeg drevet en hel masse stykker af hvor min mor og morfar sad for, men de skød ikke noget.
  Da vi kom til den sidste såt hvor min mor og morfar igen sad for, drev Ole og jeg det igennem med en hund ved navn Manon, da jeg kom ud af skoven så jeg et flot smaldyr krydse vejen og det hoppede lige ned hvor min mor sad, der gik ikke mere end 10 sekunder før jeg kørte skuddet.
  Jeg kom ned og så det var et perfekt hals/ungeskud, hun var rigtig glad og så blev fryseren fyldt igen.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj