Register
A password will be e-mailed to you.

 

Bukkejagt østfyn

Jørgen Rosengaard skød denne flotte seksender på sidste års bukkejagt. Læs hele jagthistorien…

I morgen begynder bukkejagten og helt op mod 100.000 riffeljægere og små 1.000 buejægere drager ud på premieren.

Bukkejagten skydes først i gang på Bornholm, hvor solen står op i Nexø kl. 04:50 og jægerne i Esbjerg området må vente yderlige 25 minutter til kl. 05:15.

Vejrudsigten i henhold til DMI

Vejrudsigt, der gælder til fredag aften

I aften og i nat tørt og til dels klart vejr, men efterhånden mere skyet i Jylland. Temperaturer ned mellem 5 og 10 grader, og ret svag vind. Store Bededag tørt med nogen eller en del sol, men først på dagen stedvis mere skyet. Temperaturer op mellem 13 og 18 grader, ved kysterne nogle steder lidt køligere, og ret svag vind, mest mellem nord og vest.

DMI Vejrudsigt 16 maj 2014

Vejrudsigten den 16. maj 2014.
Knæk og bræk / Træk og slip

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj